Teatre "La Comedia de los errores"

Tornar

Som a Efes, ciutat plena de fullers, de mags capaços d’enganyar l’ull, de foscos bruixots que trastornen el judici, de bruixes assassines que deformen el cos, de truans disfressats de xerraires i pecadors llibertins.

Antífolo i Dromio de Siracusa (antiga ciutat de Grècia ara situada a Sicília), amo i criat, arriben a la ciutat buscant els seus respectius germans bessons. El pare d’ambdues parelles de palíndroms també arriba a Efes, sent detingut per estranger sense papers només trepitjar port, i és condemnat a mort. Només trobant els seus fills es podrà salvar.

Antífolo i Dromio d’Efes (antiga ciutat de Grècia ara situada a Turquia) viuen a la ciutat sent confosos amb els seus germans siracusians. Luciana i Adriana, parella d’aquests últims, són les primeres a confondre els marits amb els germans. A partir d’aquí errors amb antics deutors, joies en mans equivocades, deutes no saldats, van endimoniant els nostres personatges fins al punt de necessitar un exorcista. Tot s’enredarà més i més, error sobre error, fins a l’aparició d’una Mare Abadessa que ni és monja ni verge. Aleshores és quan el desastre es converteix en una festa.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Goya.

Teatre Goya

Adreça:
C Joaquín Costa, 68
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Teatre Goya
Quan
Des de 22/10/2024 al 03/11/2024

Telèfon

Tel.:
933435323

Web

Web venda d'entrades:
http://www.teatregoya.cat

També et pot interessar...