Teatre 'El temps que no tindrem'

Tornar


Llibret i lletres: Alícia Serrat
Música: Dani Campos
Repartiment: Mariona Castillo i Eloi Gómez
Teclats: Dani Campos / Miguel González
Direcció: Alícia Serrat
Direcció musical: Dani Campos

Sinopsi
Després de l´èxit aconseguit amb Per si no ens tornem a veure (2017) i Tot el que no ens vam dir (2018), arriba el moment de tancar aquesta Trilogia de l´Amor creada i dirigida per Alícia Serrat amb el seu nou musical, El temps que no tindrem. Produïts per Daniel Anglès, cadascun d´aquests tres musicals ha parlat sobre l´amor des d´una perspectiva diferent. 

"Potser la vida hauria de venir amb un pròleg, com als llibres. Un pròleg que d´alguna manera ens prepari per a tot el que vindrà. No en sabríem el final, perquè algunes històries és millor no saber com acaben, però podríem decidir si val la pena seguir llegint o no." Amb la perspectiva de qui mira enrere des de certa enyorança, l´Eduard escriu, a cavall entre la realitat i la ficció, una declaració d´amor a la seva infància i a la seva família.

El temps que no tindrem és una obra que parla del primer amor de tots, el de la família. Aquell amor que defineix en gran part, les persones en les quals ens acabem convertint. Aquesta obra també parla sobre la necessitat de curar el passat, d´afrontar-lo i col·locar les coses que hem viscut, o fins i tot aquelles que mai vam poder arribar a viure.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre El Maldà.
Es venen les entrades a:
Teatre El Maldà.

Teatre El Maldà

Adreça:
C Pi, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Teatre El Maldà
Quan
Del 09/10/2019 al 03/11/2019.

Telèfon

Telèfon:
931647778

M'agrada 1

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix