Teatre "Arqueologia del mal" A càrrec de Marta Margarit

Tornar

“Una dona té por d’abusar sexualment del seu fill. Un fill pensa en arrencar el bec a un pardal i clavar-se’l als ulls. Un pardal sense bec veu com un noi es creu capaç d’empènyer el seu germà des d’un setè pis. Un germà roba barbitúrics per ajudar la seva germana a suïcidar-se. Una germana creu que si menteix a la seva amiga, l’endemà morirà i es convertirà en truja. I una amiga, suposadament reencarnada en una truja, es pixa i es caga a sobre perquè no té forces ni per anar al bany.”

Arqueologia del mal és una investigació i creació artística sobre salut mental que explora els límits de la performativitat i la representació del tabú i l’estigma a escena. Fora d’aquesta, les estratègies de conscienciació es basen en la paraula, en accedir a la ment d’un receptor a través d’un discurs lògic i racional que pretén canviar la seva manera de pensar. Però quins altres llenguatges i dispositius podem utilitzar, singulars i particulars del fet escènic, per apel·lar a alguna cosa més que a la raó? Si és que té algun sentit fer això. Perquè, pot l’emoció substituir la raó en una lluita escènica entre el bé i el mal?

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Can Felipa.
Inscripcions a:
Centre Cívic Can Felipa.

En línia a través del nostre web www.cccanfelipa.cat. Els menors d’edat i els col·lectius amb preus reduïts han de fer la inscripció presencialment.


De manera presencial a la secretaria del centre cívic Can Felipa, segona planta. De dilluns a divendres, matins de 10.00 a 14.00 h i tardes de 17.00 a 20.00 h.

Centre Cívic Can Felipa

Adreça:
Plaça de Josep Maria Huertas Claveria, 1
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Can Felipa
Quan
19/07/2024

Telèfon

Tel.:
932563840
Fax:
932664201

També et pot interessar...