Taller trimestral de música amb nadons

Tornar

Música. El taller està destinat a nadons de 0 a 3 anys acompanyats d'un adult.

Taller trimestral de música amb nadons de 0 a 3 anys a càrrec de la cantant i músic Alba Rubió i Pons perquè els més petits de la casa s'introdueixin al món de la música i desenvolupin el seu pensament musical des de ben d'hora.

El taller s'articula a partir d'un repertori de cançons infantils populars i de propostes rítmiques del mètode MLT d' Edwin Gordon, pedagog especialitzat en l'aprenentatge musical dels nadons.

La tallerista aporta instruments variats -tambor, ukulele, campanes de colors, ous sonors, cascavells, guitarra- i material divers que poden ser usats pels nadons i les famílies per fer el taller més interactiu.

Les classes seran presencials només si la situació sanitària ho permet i es disposa de l’autorització de les autoritats sanitàries competents. En cas de no poder realitzar el taller a la Lleialtat, les classes es faran de manera virtual.

En cas que les sessions hagin de realitzar-se en línia, es farà una sessió en viu de manera presencial una vegada al mes.

Horaris

Altres

Se celebra a:
La Lleialtat Santsenca.

Taller trimestral de música amb nadons de 0 a 3 anys a càrrec de la cantant i músic Alba Rubió i Pons perquè els més petits de la casa s’introdueixin al món de la música i desenvolupin el seu pensament musical des de ben d’hora.

El taller s’articula a partir d’un repertori de cançons infantils populars [jocs de falda i moixaines] i de propostes rítmiques del mètode MLT d’Edwin Gordon [pedagog especialitzat en l’aprenentatge musical dels nadons].

La tallerista aporta instruments variats [tambor, ukelele, campanes de colors, ous sonors, cascavells, guitarra] i material divers que poden ser usats pels nadons i les famílies per fer el taller més interactiu.

El taller està destinat a nadons de 0 a 3 anys acompanyats d’un adult.


Calendari:

Taller trimestral de 11 sessions de 45 minuts cadascuna

Inici del curs: dimarts 6 d’abril

Finalització del curs: 15 de juny


Les classes seran presencials només si la situació sanitària ho permet i es disposa de l’autorització de les autoritats sanitàries competents. En cas que no poder realitzar el taller a la Lleialtat, les classes es faran de manera virtual.

En cas que les sessions hagin de realitzar-se de manera online, es farà 1 sessió en viu de manera presencial 1 vegada al mes.


La Lleialtat Santsenca

Adreça:
C Olzinelles, 31
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
Sants
Població:
Barcelona
On
La Lleialtat Santsenca
Quan
Des de 06/04/2021 al 15/06/2021

Telèfon

Tel.:
937065254

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix