Taller 'Pintura abstracta, l'art de l'experimentació' *NOU*

Tornar

Professional: Gabriela Galileo

Observacions:  No es requereixen coneixements previs . El material s’especificarà abans d’iniciar el curs

La pintura abstracta neix de la necessitat dels i les artistes de crear una obra deixant enrere la idea de representar “la realitat” per crear alguna cosa més personal i subjectiva, que expressa sensacions i que no representa alguna cosa que l’espectador/a pot reconèixer fàcilment.

En aquest taller ens aproparem a la pintura experimentant amb els diferents materials, efectes i tècniques amb l’objectiu de crear quadres originals que expressin les nostres emocions. Es treballarà la manipulació de la matèria pictòrica, la teoria del color, l’espai i la composició, tenint com a referència a pintors artístics de l’expressionisme abstracta de l’art contemporani.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic La Sagrera La Barraca.
Inscripcions a:
Centre Cívic La Sagrera La Barraca.

Renovacions: Del 20 de novembre al 9 de desembre. En línia a través de la pàgina: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasagrera

De manera presencial al centre: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h i dissabtes de 10 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h.

Inscripcions: A partir de l’11 de desembre fins al 19 de gener. Presencials al centre: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h Inscripcions en línia: a partir de les 10 h. A través de la pàgina: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasagrera. Les inscripcions són nominals i cal estar registrat/ada com a usuari/ària de l’equipament. tancat. Inscripcions en línia: a partir de les 10 h (opció d’inscripcions obertes les 24 h).

Centre Cívic La Sagrera La Barraca

Adreça:
Carrer de Martí Molins, 29
Districte:
Sant Andreu
Barri:
la Sagrera
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic La Sagrera La Barraca
Quan
Des de 10/01/2024 al 13/03/2024

Telèfon

Tel.:
933511702

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber