Taller monogràfic 'El paper de la dona en l'art'

Tornar

Professional: Gabriela Galileo

Les dones han estat sempre molt presents en tots els camps de l’art i el pensament, però durant molt de temps s'ha parlat molt poc sobre això. Descobrir més sobre el rol de les dones a l'art és llavors una assignatura pendent i és l'objectiu d'aquest monogràfic en el qual farem un repàs per la pintura, l’escultura i la música, parlant de les dones artistes, mecenes i models que van fer un gran treball i van aportar tot el seu talent a grans creacions artístiques. Aquest taller ens ajudarà a mirar una obra d’art incorporant la visió femenina en l’equació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic La Sagrera La Barraca.
Inscripcions a:
Centre Cívic La Sagrera La Barraca.

Renovacions: Del 20 de novembre al 9 de desembre. En línia a través de la pàgina: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasagrera

De manera presencial al centre: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h i dissabtes de 10 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h.

Inscripcions: A partir de l’11 de desembre fins al 19 de gener. Presencials al centre: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h Inscripcions en línia: a partir de les 10 h. A través de la pàgina: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasagrera. Les inscripcions són nominals i cal estar registrat/ada com a usuari/ària de l’equipament. tancat. Inscripcions en línia: a partir de les 10 h (opció d’inscripcions obertes les 24 h).


Centre Cívic La Sagrera La Barraca

Adreça:
Carrer de Martí Molins, 29
Districte:
Sant Andreu
Barri:
la Sagrera
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic La Sagrera La Barraca
Quan
08/03/2024

Telèfon

Tel.:
933511702

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber