Taller joves 'Creació i jocs teatrals'

Tornar


Professor: Èric Pons.

#rollplay #creacioteatral
De 12 a 17 anys.

Aquest és un taller d'introducció a la creació teatral on res està escrit. A través de diferents jocs teatrals i dinàmiques de creació, descobrirem com podem aixecar una petita peça de teatre, quins elements a part dels actors i les actrius hem de tenir en compte i crearem fins on el nostre cap arribi. Jugarem amb el cos, amb la veu, amb la imaginació i amb la resta de companys i companyes! Al acabar el taller, tindrem l'oportunitat de presentar, si ho volem, el resultat al públic.

Èric Pons és actor i creador de teatre. Actualment està cursant els estudis d'interpretació a l'Institut del Teatre però ja ha començat a treballar professionalment en el món del teatre de creació. Vinculat al laboratori de creació teatral Els Malnascuts de la Sala Beckett, també ha format companyia amb els creadors Adrià Andreu i Bruna Artigal, La Beatriz, amb qui ha presentat la peça "Gossos", precisament al Convent Sant Agustí. La seva obra de creació "Only Love Can Hurt Like This", creada juntament amb Anna Torrella, li va valer el Premi Intèrpret Revelació i el Premi especial del jurat a la 23ª Mostra de Teatre de Barcelona.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Convent de Sant Agustí.
Inscripcions a:
Centre Cívic Convent de Sant Agustí. Inscripcions a partir de l'18 de març i fins a tres dies abans de l'inici del taller i fins a exhaurir places.En linia o presencialment al Centre, de dilluns a divendres de 10 a 21h i dissabtes de 10 a 13h i de 16 a 20h

Centre Cívic Convent de Sant Agustí

Adreça:
C Comerç, 36
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Convent de Sant Agustí
Quan
Del 30/09/2019 al 09/12/2019.

Telèfon

#:
932565000
Fax:
932680825

Xarxes socials

Facebook:
facebook.com/jovesaccioconventbcn

M'agrada 18

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix