Taller 'Història de l'art amb perspectiva de gènere' *NOU*

Tornar

Professional: Leticia Camejo, de Skilbo.

Observacions: Cal portar llibreta i bolígraf.

Observarem i analitzarem obres i artistes que han expressat i plasmat en l’art els diferents moments històrics/socials que ha viscut la humanitat. Les seves respostes transgressores, rebels i significatives dins del context que les emmarca. En les sessions del taller hi haurà una part teòrica i conceptual on, a través d’exemples, s’abordaran les principals característiques d’una obra d’art i l’artista, ubicant-la en la línia temporal i el context social i polític en el qual es trobava, i una altra part de debat, amb exercicis de participació col·lectiva sobre allò que hem après i reflexionat prèviament. L’objectiu del taller és poder desenvolupar una mirada crítica que ens ajudi a analitzar i valorar les obres/expressions artístiques en paral·lel al context històric i social en el qual sorgeixen.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic La Sagrera La Barraca.
Inscripcions a:
Centre Cívic La Sagrera La Barraca.

Renovacions: Del 20 de novembre al 9 de desembre. En línia a través de la pàgina: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasagrera 

De manera presencial al centre: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h i dissabtes de 10 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h.

Inscripcions: A partir de l’11 de desembre fins al 19 de gener. 

Inscripcions presencials al centre: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h

Inscripcions en línia: a partir de les 10 h. A través de la pàgina: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasagrera. Les inscripcions són nominals i cal estar registrat/ada com a usuari/ària de l’equipament. 

Centre Cívic La Sagrera La Barraca

Adreça:
Carrer de Martí Molins, 29
Districte:
Sant Andreu
Barri:
la Sagrera
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic La Sagrera La Barraca
Quan
Des de 09/01/2024 al 12/03/2024

Telèfon

Tel.:
933511702

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber