Taller 'Fermentació i microbiotica', a càrrec de Sonia Villar

Tornar

Es troben pràctiques ancestrals de fermentació alimentària a totes les cultures de la història de la humanitat, aliments transformats i preservats col·lectivament a les èpoques de collita, contribuint a la festivitat ritual, nutrició i cohesió social de les comunitats. Som ecosistemes. Prendre’ns el temps de prestar atenció als microorganismes, pot donar espai a noves perspectives per reimaginar com ens relacionem amb allò macro, del col·lectiu al personal, del cel·lular al social. Al taller, ens involucrarem col·lectivament en processos vius, practicarem diferents tècniques de fermentació pas a pas i compartirem lectures, sabors i sabers sobre bacteris, fongs i llevats. Experimentarem com la fermentació és una tecnologia ancestral i procés relacional i inevitable que ens pot ajudar a analitzar les formes concretes i abstractes en què ens relacionem, ja que ens connecta amb el nostre entorn, els éssers al voltant i les forces invisibles.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Can Felipa.
Inscripcions a:
Centre Cívic Can Felipa.

Centre Cívic Can Felipa

Adreça:
Plaça de Josep Maria Huertas Claveria, 1
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Can Felipa
Quan
Des de 07/02/2024 al 02/04/2024

Telèfon

Tel.:
932563840
Fax:
932664201

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber