Taller 'Fem un amigurumi. Taller de croxet'

Tornar

Professional: Andrés Robles, de Skilbo.

Observacions: No es requereix experiència prèvia.  Cal portar agulles de ganxet i llana (s’especificarà el color el primer dia de classe).

Els projectes seran diferents segons si ets principiant o ja tens alguna noció. En aquest taller aprendrem els punts bàsics per fer un amigurumi: teixir en volum i en pla, unir les seves parts i també, crear i teixir els seus complements. L’objectiu del taller és crear el nostre propi amigurumi però també aprendre a interpretar patrons gràfics per així poder continuar teixint altres projectes. Les persones amb un nivell principiant de la tècnica crearan un Koala, i aquelles persones amb un nivell mitjà faran una nina.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic La Sagrera La Barraca.
Inscripcions a:
Centre Cívic La Sagrera La Barraca.

Renovacions: Del 20 de novembre al 9 de desembre. En línia a través de la pàgina: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasagrera

De manera presencial al centre: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h i dissabtes de 10 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h.

Inscripcions: A partir de l’11 de desembre fins al 19 de gener. Presencials al centre: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h Inscripcions en línia: a partir de les 10 h. A través de la pàgina: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasagrera. Les inscripcions són nominals i cal estar registrat/ada com a usuari/ària de l’equipament. tancat. Inscripcions en línia: a partir de les 10 h (opció d’inscripcions obertes les 24 h).

Centre Cívic La Sagrera La Barraca

Adreça:
Carrer de Martí Molins, 29
Districte:
Sant Andreu
Barri:
la Sagrera
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic La Sagrera La Barraca
Quan
Des de 08/01/2024 al 26/02/2024

Telèfon

Tel.:
933511702

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber