Taller 'Feldenkrais en 1 sessió'

Tornar


Fes un tast en una sessió de sèries de moviments específics i sense esforç per descobrir noves maneres d'organització del cos més eficient, lleugera i integrada.

El moviment és vida, sense moviment la vida és indispensable
Moshé Feldenkrais

El mètode Feldenkrais ofereix un marc d'escolta vers un mateix, d'observació atenta i interna, d´exploració de possibilitats dins el moviment, de construcció d'una relació amb un mateix des de la curiositat i no des de la projecció.

A través de la realització de moviments petits, fets amb una observació conscient, el cos aprèn progressivament a relacionar i diferenciar les parts que es poden involucrar per fer un moviment complex d'una manera integrada, més fàcil i pròpia.

A les lliçons d'ATM (Autoconsciència a Través del Moviment) es treballa des de la lentitud, la consciència, la diferenciació i el no esforç, per així saber com es fan els moviments i que el sistema nerviós, com a sistema d´informació que és, descobreixi altres camins per fer-los.

*Cal portar roba còmode

Majo Villafaina és professora en formació.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Convent de Sant Agustí.
Inscripcions a:
Centre Cívic Convent de Sant Agustí. Inscripcions a partir del 9 de setembre de 2019 i fins a 3 dies abans de linici del taller o fins a exhaurir places. En linea o presencialment al centre, de dilluns a divendres de 10 a 21h i dissabtes de 10 a 13h i de 16 a 20h.

Centre Cívic Convent de Sant Agustí

Adreça:
C Comerç, 36
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Convent de Sant Agustí
Quan
Del 09/11/2019 al 14/12/2019.

Telèfon

#:
932565000
Fax:
932680825

M'agrada 3

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix