‘Records d’estiu’

Tornar

Taller. Una activitat per a infants a partir de 6 anys al voltant de l'exposició ‘Fernande Olivier, Pablo Picasso i els seus amics’.

Coneixerem Fernande Olivier, una dona intel·ligent, educada, model d’artistes, professora de francès i de dicció, escriptora i companya de Picasso. Els seus escrits, que recopilarà en quaderns, són un valuós testimoni del que van viure ella, Picasso i els seus amics a París a principis del segle XX.

A l'exposició descobrirem la relació entre alguns retrats dels amics de Picasso i les paraules de Fernande que descriuen a la perfecció la personalitat i la fesomia d'alguns d'ells.

Quan arribem al taller farem el nostre quadern en què retratarem les persones que més coneixem i a nosaltres mateixos a través de la paraula i del dibuix.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre de Coneixement i Recerca.
Activitats relacionades de l'exposició::
Exposició 'Fernande Olivier, Pablo Picasso i els seus amics.

Taller familiar al voltant de l'exposició «Fernande Olivier, Pablo Picasso i els seus amics»

Coneixerem a Fernande Olivier, una dona intel·ligent, educada, model d’artistes, professora de francès i de dicció, i escriptora. Els seus escrits, que són el testimoni del que van viure ella, Picasso i els seus amics a París, ens inspiraran per crear el nostre quadern de viatge: anècdotes, moments de joc, rialles, deixant testimoni del present i creant records pel futur.


A partir de 6 anys


A càrrec: de l’equip d’educadores d’Àgora Serveis Culturals

Museu Picasso - Centre de Coneixement i Recerca

Adreça:
Pl Jaume Sabartés, 1
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Població:
Barcelona
On
Museu Picasso - Centre de Coneixement i Recerca
Quan
Des de 03/07/2024 al 28/08/2024

Telèfon

Centraleta:
93 256 30 00
Fax:
93 315 01 02

També et pot interessar...