Taller familiar 'Creactivity'

Tornar


Per a infants de + de 7 anys.

"Per obrir nous camins, s'ha d'inventar, experimentar, créixer, córrer riscos, trencar les regles, equivocar-se... i divertir-se."
Mary Lou Cook

Creactivity CosmoCaixa és un espai equipat amb bancs, taules de treball i de proves perquè els nens i nenes a partir de 7 anys puguin practicar L'art de pensar amb les mans, mentre dissenyen, fan i experimenten.

A Creactivity es pretén incentivar la creativitat i la innovació, elements essencials tant per a les disciplines científicotecnològiques com per a les artístiques, a través de reptes centrats en la manipulació i el muntatge d'objectes i materials.

Es tracta d'una nova manera d'aprendre treballant amb materials molt quotidians i fàcils d'obtenir amb eines de baixa i alta tecnologia i la feina té un fort component estètic, que busca que cadascú pugui generar dissenys nous, inventar altres funcions per a les coses, fer servir materials comuns en usos no comuns, crear en comptes de consumir.

El joc a Creactivity es converteix en un motor per a la creativitat, l'experimentació, la innovació i l'aprenentatge de la ciència. Jugar suposa investigar amb els materials, planificar, crear expectatives, modificar, treballar de manera individual o col·lectiva, descontextualitzar, acceptar l'error i tornar a començar...

Per participar-hi no cal tenir coneixements previs, ni saber els noms dels elements que es manipulen, només cal tenir ganes de jugar i experimentar.

Les Andròmines de l'artista Ferroular són un exemple de practicar l'art de pensar amb les mans, mentre dissenya, fa i experimenta.

Amb aquesta manera d'aprendre podem trobar solucions originals per a problemes senzills, animar-nos a ser creatius i aprendre dels nostres errors potenciant el pensament crític i creatiu.

Programa setembre - desembre de 2017

Els tallers seran:

Automatitza't!
Setembre
Saps què és una màquina simple i per què ens ajuden en el nostre dia a dia? Vine a descobrir-ho i n'entendràs el funcionament mentre construeixes el teu propi autòmat!

No et quedis a les fosques!
Octubre
Posa a prova la teva creativitat creant una làmpada a partir de materials quotidians, des de la part inicial fins a l'últim detall.

Preparats, llestos... ja!
Novembre
Aprèn a treballar en equip i descobreix com, amb l'ajuda de tothom, podem fer estructures sorprenents amb aquest taller de reacció en cadena.

Prepara't per al Nadal
Desembre
Dóna la benvinguda al Nadal fabricant postals, figures de feltre, leds de colors i altres elements decoratius.

Horaris

Altres

Se celebra a:
CosmoCaixa Barcelona.
Inscripcions a:
CosmoCaixa Barcelona.
Organitzat per:
CosmoCaixa Barcelona.

CosmoCaixa Barcelona

Adreça:
C Isaac Newton, 26
Districte:
Sarrià-Sant Gervasi
Barri:
Sant Gervasi - la Bonanova
Codi postal:
08022
Població:
Barcelona
On
CosmoCaixa Barcelona
Quan
Acte permanent

Telèfon

Centraleta:
932126050
Fax:
932537473

Web

Web venda d'entrades:
cosmocaixa.com/agenda

M'agrada 204

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix