Taller en línia 'Iniciació a la fermentació' *NOU*

Tornar

Activitat NO presencial

Els bacteris són presents en el nostre cos, en el nostre entorn i també en la nostra alimentació: són imprescindibles per a la vida. Fermentant els aliments que consumim, recurs que s'ha fet servir des de temps immemorials, desenvolupem aquests bacteris, els cultivem, i així transformem els aliments: fent-los més bons, més saludables o més duradors. En aquest taller aprendrem els fonaments teòrics i pràctics de la fermentació d'aliments i begudes: xucrut, pickles, kimchi o tepache. Receptes fàcils i senzilles per fer a casa.

Professor: Àlex Todó Plasencia de Microorganismes.org

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Casa Golferichs.
Inscripcions a:
Centre Cívic Casa Golferichs.

Centre Cívic Casa Golferichs

Adreça:
G.V. Corts Catalanes, 491
Districte:
Eixample
Barri:
la Nova Esquerra de l'Eixample
Codi postal:
08015
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Casa Golferichs
Quan
Des de 05/02/2021 al 26/02/2021

Telèfon

Tel.:
933237790
Fax:
934510932

Web

Web inscripcions:
http://www.golferichs.org

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix