Taller en família ''All you need i music!'': Musicoteràpia intergeneracional a partir de 3 anys' *NOU*

Tornar

Taller de musicoteràpia que té com objectiu unir generacions a través de la música popular. Les sessions es centraran en la participació activa de mares, pares, fills/es, avis/es, nets/es,

explorant la música com a eina per la comunicació, la expressió emocional i l’enfortiment dels llaços familiars. L’infant ha d’anar acompanyat d’un adult.

El preu és per infant

A càrrec de: Noèlia Naranjo, musicoterapeuta i logopeda i Gustavo Zysman, músic

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Navas.
Inscripcions a:
Centre Cívic Navas.

Del 20 de novembre al 5 de desembre. Renovacions persones inscrites setembre-desembre 2023: A partir de les 9.30 h del dilluns, 20 de novembre tant per les inscripcions web com per les presencials. Les inscripcions presencials al centre seran exclusivament per a persones amb descomptes: de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i de 16 a 20 h, caldrà aportar tota la documentació en el moment de la inscripció.

De l’11 de desembre al 5 de gener. Obertes a tothom: a partir de les 9.30 h del dilluns, 11 de desembre tant per les inscripcions web com per les presencials. Les inscripcions presencials al centre seran exclusivament per a persones amb descomptes: de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h i de 16 a 20 h, caldrà aportar tota la documentació en el moment de la inscripció. 

Centre Cívic Navas

Adreça:
Carrer de Las Navas de Tolosa, 312
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Navas
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Navas
Quan
Des de 13/01/2024 al 16/03/2024

Telèfon

Tel.:
933493522

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber