Taller ''Disco dancing'' Improvisació i coreografia', a càrrec de Pere Faura

Tornar

.El taller proposa una sessió guiada de disco dàncing com a context per a la pràctica de la improvisació i la creació coreogràfica. La idea és imaginar, investigar i practicar infinitud de maneres de ballar a la disco com a punt de partida per a una experiència lúdica d’aprenentatge corporal i coreogràfic.

Pere Faura

La formació artística de Pere Faura (Barcelona, 1980) abraça la música, la dansa, el teatre musical, i la direcció teatral. El 2002 es trasllada a Amsterdam a estudiar-hi direcció coreogràfica a la School for New Dance Development, d'on se'n gradua el 2006. Entre 2009 i 2011 cursa l’Amsterdam Master of Choreography a l’escola d’arts d’Asmterdam (AHK), i després decideix tornar a Barcelona on continua produint espectacles amb la complicitat de diversos centres de creació de la ciutat, com el Mercat de les Flors, d'on és coreògraf resident a partir del 2018. El seu treball es caracteritza per l’apropiació d’elements de la cultura pop, en una coreografia multi-disciplinar entre tots els elements que conformen l’engranatge teatral.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Teixonera.
Inscripcions a:
Centre Cívic Teixonera.

Inscripcions dels 12 al 27 de setembre. Presencialmment de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h. En línia: mitjançant http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/teixonera, a partir de les 00.00 h del dimarts 12 de setembre.

Centre Cívic Teixonera

Adreça:
Carrer d'Arenys, 75
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
la Teixonera
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Teixonera
Quan
02/12/2023

Telèfon

Tel.:
932563388

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber