Taller 'Ceràmica, des de zero'

Tornar

Professor/a: Corominas, Eva

El taller té com a objectiu obrir-nos les portes al món de la ceràmica utilitzant diferents tècniques de construcció i decoració, que ens permetran treballar la creativitat a través de la forma, la textura i el color.

Aprendrem a crear objectes de ceràmica tant funcionals com decoratius, ho farem a partir de diferents tècniques de construcció manual utilitzant en cada una d'elles diferents argiles, i diferents tècniques decoratives, això ens permetrà experimentar amb l'ampli ventall de possibilitats que ens ofereix el món de la ceràmica.

Es recomana tenir aquests estris de manera personal per treballar de manera més fàcil i còmoda, tot i que al taller també els podreu trobar.

- Esponja, Cullera , Mitja lluna , Punxó , Bastonets de Modelar , Bosses de plàstic , Drap , Davantal.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Guinardó.
Inscripcions a:
Centre Cívic Guinardó.

Inscripcions, a partir del dilluns 11 de marÇ a les 09.30 h presencialment: a la recepció del Centre Cívic Guinardó o per Internet: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/guinardo

Aquest taller té un cost addicional de 30€ en concepte de compra i gestió del material, que s'haurà d'abonar en efectiu a la tallerista el primer dia de taller.

Centre Cívic Guinardó

Adreça:
Ronda del Guinardó, 113 - 133
Districte:
Horta-Guinardó
Barri:
el Guinardó
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Guinardó
Quan
Des de 03/04/2024 al 05/06/2024

Telèfon

Tel.:
934503987
Fax:
934503112

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber