Taller 'Art en femení: Dones artistes que ens inspiren' *NOU*

Tornar

Professional: Aniola Aguilera

Observacions: No es requereixen coneixements artístics previs. El material s’especificarà abans d’iniciar el curs.

La història de l’art és plena de dones artistes amb molt talent i llarga trajectòria artística, dones que no han obtingut el mateix reconeixement que els seus homòlegs masculins. Aquest taller gira entorn de dos eixos interrelacionats: donar a conèixer dones artistes de la història de l’art i la seva obra, i crear a partir del que ens inspira el seu estil, tècniques o procés creatiu. Així doncs, dedicarem dues sessions a cada artista perquè cada persona participant pugui elaborar una creació pròpia a partir d’una proposta i uns materials diferents.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic La Sagrera La Barraca.
Inscripcions a:
Centre Cívic La Sagrera La Barraca.

Renovacions: Del 20 de novembre al 9 de desembre. En línia a través de la pàgina: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasagrera

De manera presencial al centre: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h i dissabtes de 10 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h.

Inscripcions: A partir de l’11 de desembre fins al 19 de gener. Presencials al centre: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h Inscripcions en línia: a partir de les 10 h. A través de la pàgina: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasagrera. Les inscripcions són nominals i cal estar registrat/ada com a usuari/ària de l’equipament. tancat. Inscripcions en línia: a partir de les 10 h (opció d’inscripcions obertes les 24 h).

Centre Cívic La Sagrera La Barraca

Adreça:
Carrer de Martí Molins, 29
Districte:
Sant Andreu
Barri:
la Sagrera
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic La Sagrera La Barraca
Quan
Des de 11/01/2024 al 14/03/2024

Telèfon

Tel.:
933511702

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber