Taller 'Arrenjament floral' en relació a l'exposició: ''Nosaltres, interpretats per les flors''

Tornar

En aquest taller compondrem el nostre propi ram de flors mentre Genia Ivashchenko, sexòloga, podcastera i historiadora, ens introdueix en la floriografia, el llenguatge de les flors. Fent servir la història entre Sant Pau i Santa Tecla com a inspiració, Genia Ivashchenko ens mostrarà la simbologia de les flors, el seu ús al llarg de diferents èpoques i la seva connexió amb el sexe. Tot plegat, mentre compartim aquells records i experiències personals en els quals les flors ens van acompanyar.

A càrrec de Genia Ivashchenko.

De tot el regne vegetal, la flor és l’element més simbòlic per a l’ésser humà, que les ha dotades de qualitats poètiques i significats que les converteixen en un sistema de comunicació. El projecte parteix de la simbologia de les flors per elaborar relats amb els quals es pot repensar l’entorn i canviar la manera en què l’experimentem.

En un moment en què les ciutats hauran de replantejar la seva connexió amb la naturalesa, diverses creadores desenvolupen propostes específiques per a cada lloc i en col·laboració amb comerços i entitats del barri, a fi de dialogar amb les seves comunitats i la història local, emprant la flor com a metàfora visual del pas del temps.

Comissariada per Alexia Medici amb les artistes Katerina Ashche i Agustín Ortiz Herrera.

Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart

Adreça:
Carrer del Comandant Benítez, 6
Districte:
Les Corts
Barri:
la Maternitat i Sant Ramon
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Joan Oliver - Pere Quart
Quan
28/11/2023

Telèfon

Tel.:
933398261

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber