Taller "Aprèn italià a través del cinema"

Tornar

Professional: Carlotta Bonadonna, de Skilbo.

Observacions: Cal portar llibreta i bolígraf.

Aquest taller és una oportunitat per reflexionar sobre estereotips, tradicions i costums italianes, i també sobre temes més desafiants com la màfia italiana i la desocupació. Durant el curs, es proporcionaran textos de revistes, gramàtica i transcripcions de diàlegs per anar treballant la llengua italiana d’una manera més dinàmica. Les sessions començaran amb el visionament del tràiler d’una pel·lícula i posteriorment, obrirem a debat els possibles desenvolupaments de la trama amb altres materials de suport, com lectures d’entrevistes amb els protagonistes o ressenyes realitzades per crítics italians. A més, tot aquest treball es combinarà amb material gramatical específic orientat a comprendre i a explorar noves estructures gramaticals.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic La Sagrera La Barraca.
Inscripcions a:
Centre Cívic La Sagrera La Barraca.

Renovacions: Del 20 de novembre al 9 de desembre. En línia a través de la pàgina: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasagrera

De manera presencial al centre: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h i dissabtes de 10 a 13.30 h i de 16 a 19.30 h.

Inscripcions: A partir de l’11 de desembre fins al 19 de gener. Presencials al centre: de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de 16 a 20.30 h Inscripcions en línia: a partir de les 10 h. A través de la pàgina: ajuntament.barcelona.cat/ccivics/lasagrera. Les inscripcions són nominals i cal estar registrat/ada com a usuari/ària de l’equipament. tancat. Inscripcions en línia: a partir de les 10 h (opció d’inscripcions obertes les 24 h).

Centre Cívic La Sagrera La Barraca

Adreça:
Carrer de Martí Molins, 29
Districte:
Sant Andreu
Barri:
la Sagrera
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic La Sagrera La Barraca
Quan
Des de 11/01/2024 al 14/03/2024

Telèfon

Tel.:
933511702

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber