Setmana de la Dansa a Gràcia

Tornar

Des de dijous 22 fins al 29 d’abril, les entitats, escoles, ballarins, coreògrafs, col·lectius independents i altres professionals relacionats amb la dansa ens ofereixen una mostra dels seus treballs, i també dels espais on treballen i ensenyen. Portes obertes amb una programació d’activitats i actuacions que mostren com la dansa, en qualsevol de les seves modalitats , és un mitja d’expressió universal que traspassa totes les barreres.Gràcia és el districte on conviuen més entitats, escoles, ballarins, coreògrafs, col·lectius independents i altres professionals relacionats amb la dansa a la ciutat. Enguany, participen 25 entitats o equipaments de Gràcia per commemorar aquesta setmana en el marc del Dia Internacional de la Dansa.

Aquest any, amb motiu de les mesures sanitàries per la Covid-19, cal fer inscripció a totes les activitats i espectacles al quals es vulgui assistir.

El 29 d’abril, a les 18 h, els i les ballarines d’ARAPDIS de la companyia AMAD llegiran el manifest del Dia Internacional de la Dansa a la Biblioteca Jaume Fuster.

Durant la setmana de la Dansa, s’exhibiran actes impulsats i promoguts des del districte de Gràcia en què hi col·laboren les seves entitats i associacions vinculades a la dansa i les arts escèniques. Aquesta setmana serà l’escenari on poder visualitzar múltiples versions de balls: danses contemporànies, clàssiques, hip- hop, swings, dansa teràpia, jazz, consciència corporal i dansa, Ioga, dansa teatre, balls de saló i Funky, exhibicions de freestyles, danses tradicionals i de nova creació

. Consulteu aquí el programa detallat

On
Area, Espai de Dansa i Creació
Quan
Des de 22/04/2021 al 29/04/2021

Telèfon

Tel.:
932107850

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix