Servei d'Orientació i Acompanyament per a Persones Immigrades (SOAPI) de Sants -Montjuïc

Tornar

Un dimecres de cada mes, de 17.30 a 19 h, s’ofereix una sessió informativa d’acollida i acompanyament de persones immigrades a la Sala de les Cadires Vermelles, a la planta baixa de la seu del Districte de Sants-Montjuïc. Aquestes són les dates de les properes sessions, amb l’accés directe al formulari en línia que cal emplenar per apuntar-s’hi gratuïtament:

En aquesta benvinguda oficial als nous ciutadans i ciutadanes d’aquests barris, s’explica com funciona l’empadronament, la targeta sanitària, els tràmits d’estrangeria, l’homologació d’estudis a l’estranger i la recerca de feina, els serveis socials, els punts d’informació juvenil i d’atenció a les dones, així com tota l’oferta cultural, d’oci i de recursos formatius disponibles per a l’aprenentatge tant de català i castellà com de qualsevol nova competència professional. Hi pot assistir tothom que vulgui, sense inscripció prèvia. Només cal demanar amb antelació si cal traducció a qualsevol llengua que no sigui el català ni el castellà. També es fan sessions d’aquesta mena a les escoles, entitats culturals o centres religiosos que ho demanen, en l’idioma i l’horari més adient en cada cas. El certificat d’assistència pot ser valorat en alguns tràmits d’estrangeria.

El SOAPI també presta serveis d’acompanyament i atenció individualitzada a la planta baixa de la seu del Districte de Sants-Montjuïc. Per acudir-hi, heu de contactar amb el mòbil 625 17 77 43 o el correu electrònic acollida3@bcn.cat. L’orientadora us facilitarà tota la informació necessària o bé us adreçarà al servei on podreu aconseguir-la.

Horaris

Seu del Districte de Sants-Montjuïc

Adreça:
Carrer de la Creu Coberta, 104
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
Hostafrancs
Població:
Barcelona
On
Seu del Districte de Sants-Montjuïc
Quan
Des de 18/01/2023 al 20/12/2023

Telèfon

Centraleta:
934027000
Fax:
932916303

Web

Web inscripcions:
https://soapi.cat/e/sg-mlQK

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber