Sant Medir a la Bordeta

Tornar

Festes. La Bordeta celebra Sant Medir amb la cercavila de les colles i una missa.

La celebració de Sant Medir a la Bordeta començarà a les 10.30 hores, amb la concentració de les colles davant de la parròquia de Sant Medir.

El seguici sortirà encapçalat per la Colla La Parròquia de Sant Medir i l’Orquestra Municipal de la Guàrdia Urbana Muntada i farà un recorregut pels carrers de la Constitució, de Gavà, d’Alpens, del Guadiana, de Sants, de Gayarre, de Gavà, de la Constitució, deToledo, de Manzanares, d’Andalusia, de la Riera de Tena, de la Constitució, de Viladecans, del Corral i de Mossèn Amadeu Oller.

A les 12.00 hores, i un cop s’acabi la cercavila, les colles es reuniran amb les seves banderes a la parròquia de Sant Medir de Sants i celebraran una missa en honor al patró de la festa, amb la col·laboració de la Coral Sant Medir.

Es faran repicar les campanes i seguidament es beneiran i s’imposaran les llaçades a les colles assistents.

Horaris

Altres

Organitzat per:
Parròquia de Sant Medir.
Se celebra a:
Parròquia de Sant Medir.


- A les 10.30 h

Es concentren totes les colles en seguici al davant de la Parròquia de Sant Medir preparats per sortir encapçalades per la Colla la Parròquia de Sant Medir i la Orquestra Municipal de la Guàrdia Urbana Muntada.

El recorregut és el següent: Constitució, Gavà, Alpens, Guadiana, Sants, Gayarre, Gavà, Constitució, Toledo, Manzanares, Andalusia, Riera de Tena, Constitució, Viladecans, Corral i Mn. Amadeu Oller.

- A les 12 h

Un cop finalitza la cercavila, les colles es reuneixen amb les seves banderes a la Parròquia de Sant Medir de Sants i celebren una missa, amb la col·laboració de la Coral de Sant Medir, en honor al Patró de la Festa i amb el repic de les campanes. Seguidament es fa la benedicció i imposició de les llaçades a les colles assistents.

Diferents carrer del Barri de la Bordeta i Parròquia de Sant Medir

Adreça:
C Constitució, 17
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
La Bordeta
Codi postal:
08014
Població:
Barcelona
On
Diferents carrer del Barri de la Bordeta i Parròquia de Sant Medir
Quan
10/03/2019

M'agrada 188

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix