Ruta cultural al Cementiri de Montjuïc

Tornar

Montjuïc. La ruta cultural al cementiri de Montjuïc comprèn 37 sepultures i està concebuda com una mostra de la riquesa patrimonial del cementiri.

El cementiri compta amb una gran quantitat de sepultures i panteons de gran valor artístic, que abasten diversos estils: neoclassicisme, historicisme, modernisme, noucentisme, eclecticisme, etc. Així, la visita combina sepultures d’interès artístic amb altres d’interès històric i es converteix en un passeig que ressegueix l'evolució de Barcelona des de la seva inauguració l'any 1883 fins a la Guerra Civil espanyola.

Per tal de poder participar en la visita guiada gratuïta cal seguir un procediment de reserva prèvia que trobaràs al següent enllaç.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Cementiri Montjuïc.

La ruta cultural al cementiri de Montjuïc comprèn 37 sepultures i està concebuda com una mostra de la riquesa patrimonial del cementiri. Combina sepultures d’interès artístic amb altres d’interès històric i es converteix en un passeig que ressegueix l'evolució de Barcelona des de la seva inauguració l'any 1883 fins a la Guerra Civíl espanyola.

Cementiri Montjuïc

Adreça:
C Mare de Déu de Port, 56*58
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Població:
Barcelona
On
Cementiri Montjuïc
Quan
Des de 01/06/2021 al 26/09/2021

Telèfon

Tel.:
934841999

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix