'+RAIN Film Festival'

Tornar

Intel·ligència artificial. El primer festival a Europa de films generats amb intel·ligència artificial (AI).

+RAIN explora la narració fílmica contemporània amb tecnologies basades en AI i les seves possibilitats i implicacions estètiques, ètiques i polítiques.

Una jornada de ponències i debats, projeccions i propostes de caràcter musical i audiovisual performatives.

Són tres seccions obertes a tothom, d’entrada lliure, amb inscripció prèvia.

  • + RAIN RESEARCH: 09:00 a 13:45 h. Jornada internacional de recerca sobre el futur de la AI en la creació de continguts digitals i el seu impacte al sector dels mitjans
  • + RAIN FEST: 16:00 a 20:00 h. Festival Internacional de pel·lícules AI on es mostrarà la selecció dels films presentats a la convocatòria internacional amb un col·loqui posterior.
  • +RAIN LIVE: 20:00 a 22:45 h. Un espai per gaudir d’obres musicals i audiovisuals que parteixen de processos de recerca i d’experimentació i explorar les possibilitats estètiques i narratives de la creació de models d’AI i live coding.

Podeu consultar el programa complet aquí.

Horaris

+RAIN Film Fest és el primer festival a Europa de films generats amb intel·ligència artificial (AI).+RAIN explora la narració fílmica contemporània amb tecnologies basades en AI i les seves possibilitats i implicacions estètiques, ètiques i polítiques. Una jornada de ponències i debats, projeccions i propostes de caràcter musical i audiovisual performatives. 

Tres seccions obertes a tothom, d’entrada lliure, prèvia inscripció. 

Es podrà fer la inscripció per separat o a les tres. 

  • +RAIN RESEARCH: 09:00 a 13:45 h. Jornada internacional de recerca sobre el futur de la AI en la creació de continguts digitals i el seu impacte al sector dels mitjans. Es tractaran aspectes com les possibilitats narratives de la creació amb AI, el seu ús ètic, la creativitat o la redefinició del concepte d'autor i autora.
  • +RAIN FEST: 16:00 a 20:00 h. Festival Internacional de pel·lícules AI on es mostrarà la selecció dels films presentats a la convocatòria internacional amb un col·loqui posterior. Es projectará també una mostra de pel·lícules del Runway AI Film Festival i una retrospectiva de films creats amb AI dels darrers anys.
  • +RAIN LIVE: 20:00 a 22:30 h. Un espai per gaudir d’obres musicals i audiovisuals que parteixen de processos de recerca i d’experimentació i explorar les possibilitats estètiques i narratives de la creació de models d’AI i live coding.

Consulta el programa complet:  https://www.upf.edu/web/rainfilmfest/rain

Campus Poblenou - UPF

Adreça:
Carrer de Roc Boronat, 135X - 143X
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Parc i la Llacuna del Poblenou
Població:
Barcelona
On
Campus Poblenou - UPF
Quan
14/06/2023

Telèfon

Tel.:
935421463
Fax:
935422449

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber