‘Bitácora de ida y vuelta 2. El espíritu de Moctezuma’

Tornar

Activitat No presencial.

Espectacles. Us agrada la ràdio? No us perdeu aquesta peça de ràdio de teatre musical sobre la filla de Moctezuma.

Activitat no presencial

L’esperit del cafè teatre més underground sobrevola un muntatge que parla de personatges que van creuar l’oceà Atlàntic i es van deixar impregnar per l’experiència i l’art del vell i el nou continent.

Si voleu saber com sonen els textos i les cançons que formen part d’aquest muntatge imaginat per Felipe Cabezas i Pere Cabaret, no us en perdeu els podcasts.

Aquest podcast de ràdio forma part de la proposta en línia del Grec Festival de Barcelona, “Grec de proximitat”, dedicada a generar continguts virtuals a partir de les produccions que hauríem hagut de veure aquest estiu a les sales de petit format de la ciutat.

Aquesta obra parla de Xipaguazin Moctezuma, filla de l’emperador asteca, raptada i traslladada a Catalunya al segle XVI. La seva història va donar peu a una deliciosa llegenda sobre el tresor enterrat al Pirineu català i l’aparició espontània d’un extravagant hereu al segle XX.

Humor, música, cafè teatre i molts ritmes i personatges que han creuat l’oceà en una direcció o una altra.

Durada: 40 minuts. Espectacle en castellà.

Horaris

Altres

Es venen les entrades a:
Sala Fènix.

Gènere: Ràdio Teatre

Durada: 40 minutsIdioma: Espectacle en castellà

¿Us agrada la ràdio? Doncs segur que us fascinarà aquesta experiència, en la qual un muntatge de teatre musical, es transforma en una versió de radioteatre. L'esperit de el cafè teatre més underground sobrevola un muntatge que ens parla de personatges que van creuar l'oceà Atlàntic i es van deixar impregnar per l'experiència i l'art del Vell i el Nou Continent. Van creuar un pont transoceànic invisible que existeix des de fa segles i que segueix en peu. Si voleu escoltar com sonen els textos i les cançons que formen part d'aquest muntatge imaginat per Felipe Cabezas i Pere Cabaret, no us perdeu els podcasts.

Aquest podcast de radio forma part de la proposta en línia de Grec Festival de Barcelona Grec de proximitat, dedicada a generar contingut virtual a partir de les produccions que haurien hagut de veure aquest estiu a les sales de petit format de la ciutat.

Aquesta segona part parlarà de XIPAGUAZIN MOCTEZUMA, filla de l'emperador asteca raptada i traslladada a Catalunya en el segle XVI. La seva història va donar peu a una deliciosa llegenda sobre el tresor enterrat en el pirinenc català i l'aparició espontània d'un extravagant hereu en el segle XX.

Humor, música, cafè-teatre i molts ritmes i personatges que han creuat l'oceà en una o altra direcció.

Activitat digital de Sala Fènix

Adreça:
C Riereta, 31
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
el Raval
Població:
Barcelona
On
Activitat digital de Sala Fènix
Quan
Acte permanent

Web

Web venda d'entrades:
http://www.salafenix.com

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix