Projecte Comunitari: 'Fogons comunitaris'

Tornar


Fogons Comunitaris és un espai del barri i per al barri.

Un espai on les veïnes i veïns del barri, ens trobem, compartim receptes, històries de vida, cuinem, xarrem i mengem. Parlem d'alimentació saludable, sostenible, ecològica, km 0... de receptes i sabors d'altres països.
Ens cuidem, fem salut, fem relacions i fem barri.

El projecte pretén promoure la cohesió social i el sentiment de pertinença al barri (des del casal), tot impulsant un canvi en la cultura alimentaria (alimentació sana i sostenible, des del consum responsable), a partir d'una diversitat d'accions, formats i activitats:

- Tallers d'alimentació sostenible i saludable, conscient i curativa, de temporada i proximitat, d'aprofitament d'aliments i contra el malbaratament alimentari... i de permacultura urbana.
Xerrades, taules rodones, campanyes informatives i exposicions d'interès social, de sensibilització entorn temàtiques vinculades a l'alimentació i les seves repercussions en la salut, l'economia, el medi ambient, la sostenibilitat i la sobirania alimentaria.

- Cicles d'espais relacionals, amb trobades veïnals (La Cuina de la Iaia) i jornades d'interculturalitat (Jornades de Cuina del Món) amb veïnes i veïns de procedències culturals diverses.
- El Racó Verd, l'espai de capacitació basica en agro-ecologia urbana. L'espai del Casal on reflexionar, posar en escena i experimentar, de manera vivencial, mans a la terra, el primer eslavó del cicle de l'alimentació, el cultiu d'aliments.
...i tot el que la comunitat del Casal demani o proposi.


Vine a cuinar amb nosaltres! Cuina el canvi!

Altres

Se celebra a:
Casal de Barri de Trinitat Nova.

Casal de Barri de Trinitat Nova

Adreça:
C Garbí, 3
Districte:
Nou Barris
Barri:
La Trinitat Nova
Codi postal:
08033
Població:
Barcelona
On
Casal de Barri de Trinitat Nova
Quan
Al llarg de l'any (dates aproximades)

Telèfon

Tel.:
677408154
Tel.:
677408447

M'agrada 37

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix