Projecció del documental ‘Diom’

Tornar

  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..

Cinema. En el marc del projecte expositiu “Umbral”, tindrà lloc en diversos centres cívics un cicle de projeccions del curt documental ‘Diom’.

La paraula diom té l’origen en la paraula djom, que en wòlof, una de les llengües del Senegal i Gàmbia, significa fortalesa interior i determinació per escollir el camí del bé.

En el marc del projecte expositiu “Umbral”, diversos centres cívics projectaran gratuïtament aquest documental de la productora Quepo, que, amb el títol de Diop, mostra dos anys de funcionament de la cooperativa Diomcoop.

Diomcoop és una cooperativa de venda, comerç i serveis que es va posar en marxa per cobrir les necessitats d’inclusió social, laboral i relacional de persones que realitzen activitats de venda ambulant no autoritzada a la ciutat.

A Barcelona un grup de manteres i manters s’aventuren a endegar un negoci de venda ambulant impulsat per l’Ajuntament. La cooperativa intenta oferir una feina digna i documents legals a persones en situació irregular.

Horaris


En el marc del projecte expositiu Umbral, tindrà lloc en diversos centres cívics de Barcelona un cicle de projeccions del curt documental "DIOM", un audiovisual de la productora Quepo resultat de casi dos anys de seguimient a la cooperativa Diomcoop.

Sinopsi: Diom és una paraula wòlof que dóna nom a l'enteresa, al coratge i la força interior. És el diom amb el que centenars de persones s'aixequen cada matí i defensen la seva dignitat en un context legal migratori que els exclou de la societat on viuen. A Barcelona, un grup de manteres i manters, s'aventura a posar en marxa un negoci de venda ambulant impulsat per l'Ajuntament. La cooperativa intentarà oferir treball digne i documents legals a persones en situació irregular en la ciutat.

La Sagrera, Urgell, Can Verdaguer, Convent S. Agustí, Ca L'Isidret, Sarrià, Sedeta i Joan Oliver

Adreça:
C Martí Molins, 29
Districte:
Sant Andreu
Barri:
La Sagrera
Codi postal:
08027
Població:
Barcelona
On
La Sagrera, Urgell, Can Verdaguer, Convent S. Agustí, Ca L'Isidret, Sarrià, Sedeta i Joan Oliver
Quan
Del 18/01/2019 al 09/04/2019.

M'agrada 32

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix