Programa d'activitats 'Juguem a les Places 2019' a la Vila de Gràcia

Tornar


Juguem a les Places és una campanya que proposa activitats de joc a les places per promoure l´activitat familiar, veïnal, i la convivència.

Enguany, avançada i amb més propostes que mai, durant els mesos de maig, juny, juliol i setembre, de les 17.30 a les 20.30 h:

A la plaça del Sol hi trobareu, de dilluns a divendres, el Quiosc de Jocs que va començar l´1 d´abril i allarga la temporada fins al 31 d´octubre, un bagul que conté jocs populars i psicomotrius com xapes, baldufes, cordes, malabars... que podreu demanar als responsables per jugar-hi. A més a més, els dijous la plaça del Sol, a partir del 27 de juny, es convertirà també en un laboratori creatiu on s´hi faran tallers com un mural sense pinzell o de peus a la galleda, un scrabble col·lectiu, la mandala gegant, o es crearan vestuaris amb siluetes de cartró...

Tardes de circ els dimecres a la plaça de la Virreina, amb tallers d´iniciació al món del circ, on podeu practicar els malabars, l´equilibri o el monocicle amb professionals del sector.

Tardes de Joc els divendres a la plaça del Diamant on trobareu futbol botons, jocs de taula per a tota la família o la ludoteca infantil. A més d´un calendari de Jornades especials: amb jocs d´aigua, construcció de castells, futbol escuma, mecano...

Grans, petits i petites podreu gaudir de les places del barri com a lloc de trobada on aprendre a valorar i a millorar l´ús de l´espai públic. Els infants descobriran els jocs tradicionals i actuals, podran compartir tallers creatius amb la família o participar en l´elaboració d´un mural pictòric tot aprenent els valors del joc compartit i el respecte.

A més a més "La plaça la fem des del barri" són les propostes de diferents entitats que s´han sumat al "Juguem a les Places, així els Castellers de la Vila de Gràcia ens ofereixen tallers de castells a la Plaça de la Vila de gràcia, i la Plaça del Sol acollirà un campionat infantil d´escacs o una sembra de natura familiar.

També continua la campanya de pilotes d´escuma que consisteix a facilitar pilotes d´escuma als nens i nenes que juguen a pilota per tal de no fer mal a ningú ni fer malbé els aparadors dels comerços o les portes dels habitatges. Les pilotes les presten els comerços de cada plaça que col·laboren amb la campanya (els reconeixereu per l´adhesiu que tenen a l´entrada) . Us deixaran la pilota d´escuma a canvi de la vostra de pilotat de cuir, que podreu bescanviar quan s´acabi el joc. Trobareu pilotes d´escuma a les places del Diamant, Sol, de la Revolució, la Vila de Gràcia i Plaça John Lennon i aquest any també la Plaça de les dones del 36.

Consulteu aquí el programa d'activitats de la campanya Juguem a les places 2019


Aquesta campanya forma part del Pla de Places de la Vila que ha estat finançada amb part dels ingressos generats per la taxa turística, que també anirà destinada a reforçar els diferents dispositius: manteniment, Guàrdia Urbana, neteja de l´espai públic, o la campanya de sensibilització que es fan més necessaris durant els mesos d´estiu.

Horaris

Diferents places de la Vila de Gràcia

Adreça:
Pl Sol, 1
Districte:
Gràcia
Barri:
La Vila de Gràcia
Codi postal:
08012
Població:
Barcelona
On
Diferents places de la Vila de Gràcia
Quan
Del 01/05/2019 al 30/09/2019.

M'agrada 18

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix