Pessebre al Monestir de Pedralbes

Tornar

  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..
  • ..

Festes. El Monestir de Pedralbes presenta un pessebre popular elaborat per l’Associació de Pessebristes de Barcelona.

Com cada any el Monestir de Pedralbes exposa un pessebre popular elaborat per l’Associació de Pessebristes de Barcelona.

D’aquesta manera es conserva una tradició que les religioses han preservat al llarg del temps i que gaudeix d’un important arrelament popular. Aquest any el pessebre s’inaugurarà el divendres 13 de desembre, a les 18.00 hores, i es podrà visitar fins al 2 de febrer. Després de la inauguració, s’oferirà un petit concert de nadales a càrrec de la Coral de l’Escola Municipal de Música de Can Ponsic.

Horaris


Com cada Nadal, el Monestir de Pedralbes exposarà un pessebre popular, també elaborat per l´Associació de Pessebristes de Barcelona. D´aquesta manera, es conserva una tradició que les religioses han preservat al llarg del temps i que gaudeix d´un important arrelament popular. Aquest any el pessebre s´inaugurarà el divendres 13 de desembre a les 18h, i es podrà visitar fins al 2 de febrer. Després de la inauguració, s´oferirà un petit concert de nadales a càrrec de la Coral de l´Escola Municipal de Música de Can Ponsic.

Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Adreça:
Bda Monestir, 9
Districte:
Les Corts
Barri:
Pedralbes
Codi postal:
08034
Població:
Barcelona
On
Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
Quan
Del 13/12/2019 al 02/02/2020.

Telèfon

Informació i reserves:
932563427 dl-dv: 10 a 14 h
Centraleta:
932563434
Fax:
932039408

M'agrada 191

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix