Performance "El odio a la música" , a càrrec de Cia. David Fernández

Tornar


La cultura és un adornament moral. L'art, una forma de vanitat amb prestigi. Tocar tots els dies a Bach no redimeix l'amant traïdor.

Les cartes d'aquell amor malaguanyat són prova del narcisisme de l'amor romàntic; són el mapa i la ruta cap a un mirall que retorna la imatge d'un cos bell, d'un dolor triomfal i orgullós. Però la bellesa amb majúscules només apareix després del fracàs i l'abandonament.

De la força bruta -un cos a cos amb l'instrument- sorgeix un recital de clavicèmbal. Només s'és músic quan un és derrotat per la pròpia música.

La melanconia compleix la funció de preservar la tendresa. El David va començar a tocar el clavicèmbal per ella, toca aquestes peces cada dia. Aquesta música és les flors sobre la tomba d'aquell amor.

David Fernández comença el 1995 a Madrid el seu periple per la dansa, el teatre i la música col·laborant amb Robert Lepage, La Ribot, Angélica Liddell, La Fura dels Baus, Calixto Bieito, Misha Maisky, Jordi Savall, Olga Mesa, Juan Domínguez o l'Orquestra de Steigreif de Berlín entre d'altres.

L'any 2005 crea la seva pròpia companyia amb la qual ha produït 16 espectacles que s'han presentats a festivals i teatres d'arreu. Actualment resideix a Alemanya, on crea el seu propi segell musical, centrat en la composició i el violoncel amb el seu projecte "ecce cello", amb el qual ha grabat tres discs. La tecnologia, la música clàssica, així com el llenguatge provocador i visceral basat en el cos són elements fonamentals en el seu treball.

Horaris

Teatre - Antic Teatre - Espai de Creació

Adreça:
C Verdaguer i Callís, 12
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
Codi postal:
08003
Població:
Barcelona
On
Teatre - Antic Teatre - Espai de Creació
Quan
Del 28/11/2019 al 01/12/2019.

Telèfon

#:
933152354
Fax:
933152354

Web

Web venda d'entrades:
www.anticteatre.com

M'agrada 6

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix