Passejada 'El Poblenou: el Manchester català'

Tornar

Les biblioteques de Sant Martí organitzen "Sant Martí, barri a barri", un cicle de passejades per descobrir anècdotes dels barris amb el guiatge de les entitats de memòria històrica del Districte

La xarxa de Biblioteques de Sant Martí convida tothom a descobrir la història desconeguda dels barris de Sant Martí a través d’unes passejades en què diverses persones coneixedores del territori explicaran episodis de tota mena.

Es tracta d’una programació de 7 propostes que tindran lloc de juny a novembre. La participació és de franc i cal inscripció prèvia, que es pot formalitzar a qualsevol de les biblioteques del districte o a través dels enllaços habilitats.

Amb Joan C. Luque, de l’Arxiu Històric del Poblenou. Inici: Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz (Joncar, 35 – Can Saladrigas). Durada, 3 hores

A les passejades hi col·laboren veus expertes de persones membres d’entitats com ara l’Arxiu Històric del Poblenou, la Societat d’Estvdis de la Verneda de Sant Martí i el Taller d’Història del Clot–Camp de l’Arpa, a més de Cementiris de Barcelona.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz.
Inscripcions a:
Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz.

Del 19 de setembre de 2024 a les 00 h. al 18 d'octubre de 2024 a les 00 h.

Organitzat per:
Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz.

Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz

Adreça:
Carrer del Joncar, 35
Districte:
Sant Martí
Barri:
el Poblenou
Població:
Barcelona
On
Biblioteca Poblenou-Manuel Arranz
Quan
19/10/2024

Telèfon

Tel.:
934856622

També et pot interessar...