Pessebre clàssic al pati del Museu Frederic Marès

Tornar

Festes. Com cada Nadal, podeu visitar el pessebre clàssic monumental al pati del Museu Frederic Marès.

El pessebre monumental del Museu Frederic Marès és representatiu de l’estil clàssic de l’Escola de Barcelona i s’inspira en el paisatge català, amb figures de la firma italiana Original Heide fetes expressament per a aquest pessebre i amb ornamentació vegetal natural.

Aquest Nadal la font d’inspiració del pessebre és la muntanya de Montserrat.

Horaris


Pessebre monumental representatiu de l'estil clàssic de l'Escola de Barcelona que s'inspira en el paisatge català, enguany la muntanya de Montserrat, amb figures ex professo de la firma italiana "Original Heide" i ornamentació vegetal natural.

Programa d'actes entorn del pessebre:

Presentació: divendres 29 de novembre a les 18.30 h amb l'actuació del Cor Albada de l'Agrupació Cor Madrigal.

Cantades de nadales a càrrec de corals del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya: del 29 de novembre al 4 de gener, excepte els dies 6 i 7 de desembre. Els divendres a les 18 h i els dissabte a les 12 h.

Divendres 13 de desembre, diada de Santa Llúcia, hi haurà cantada de nadales a les 18 h i una conferència sobre figuraires de pessebre a càrrec d'Antoni Garí, a les 19 h.

Exposició de l´escultura de terracota "Rei negre, patge i camell", atribuïda a Agapit Vallmitjana, amb motiu de l´Any Vallmitjana. A l´aparador de Nadal del pati del Museu. Dates: del 29 de novembre al 2 de febrer.

Adoració dels Reis. Itinerari lliure al voltant d´escultures de l´exposició permanent del Museu. Preu: inclòs a l´entrada al Museu (general, 4,20 € / reduïda, 2,40 €; del 24 de desembre al 6 de gener, gratuït). Horari del Museu.

Nadales d'Artista. Selecció de nadales rebudes per Frederic Marès, que pertanyen al seu fons documental personal. A càrrec del Centre de Documentació i Recerca. A la vitrina de l'estudi-biblioteca de Frederic Marès. Preu: inclòs a l´entrada al Museu (general, 4,20 € / reduïda, 2,40 €; del 24 de desembre al 6 de gener, gratuït). Horari del Museu.

Museu Frederic Marès

Adreça:
Pl Sant Iu, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Museu Frederic Marès
Quan
Del 30/11/2019 al 02/02/2020.

Telèfon

#:
932563500
Fax:
933194116

M'agrada 563

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix