Murals divins al Monestir de Pedralbes

Tornar

Data final aproximada.

Exposicions. Coincidint amb la reobertura de la capella de Sant Miquel, es presenta l’exposició “Murals divins”.

La inauguració de l’exposició “Murals divins” a la sala capitular del Monestir de Pedralbes coincideix amb la reobertura de la capella de Sant Miquel, recentment restaurada, on es troba una joia pictòrica del segle XIV que va ser encarregada al taller de Ferrer Bassa.

“Murals divins” proporciona claus per mirar les pintures que decoren l’espai amb ulls nous, mitjançant les dades recollides en el procés de restauració i conservació. La mostra ens apropa al significat artístic i devocional de la capella, i ens permet imaginar l’impacte que deuria causar en les persones que la contemplaven fa gairebé set-cents anys.

La restauració de la capella de Sant Miquel ha permès recuperar la pintura original que estava amagada sota repintades antigues. El resultat és un espai ple de color, llum i emoció amb la mínima presència d’elements museogràfics.

Horaris


La inauguració de l´exposició temporal «Murals divins» a la sala capitular del monestir coincideix amb la reobertura de la capella de Sant Miquel, recentment restaurada. La mostra proporciona claus per mirar les pintures que decoren l´espai amb ulls nous a través de les dades recollides en el procés de restauració i conservació. «Murals divins» ens apropa al signifi cat artístic i devocional de la capella i ens permet imaginar l´impacte que devia causar en les persones que la contemplaven fa gairebé set-cents anys.

Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes

Adreça:
Bda Monestir, 9
Districte:
Les Corts
Barri:
Pedralbes
Codi postal:
08034
Població:
Barcelona
On
Museu Reial Monestir de Santa Maria de Pedralbes
Quan
Del 22/06/2018 al 30/04/2019.

Telèfon

Informació i reserves:
932563427 dl-dv: 10 a 14 h
Centraleta:
932563434
Fax:
932039408

M'agrada 354

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix