“Alguna direcció”, de Violeta Mayoral

Tornar

Es celebra al vestíbul

Exposicions. L’artista evoca la intempèrie com a paisatge de l’experiència humana.

Mostra fotogràfica que s’exposa al vestíbul.

Amb una mirada lírica i eixuta, Violeta Mayoral (Almeria, 1988) evoca la intempèrie com a paisatge de l’experiència humana. Les imatges de la mostra, comissariada per Martina Millà, fluctuen entre l’absència del límit i l’intent d’apamar la immensitat de l’espai per trobar-hi refugi.

Violeta Mayoral va créixer al desert de Tabernas, un entorn rude que ha influït en la seva mirada. En la selecció de fotografies que presenta a la Fundació Joan Miró, l’artista ubica l’experiència humana a cel obert, sense sostre ni recer, en uns paisatges buits i inabastables que en subratllen la vulnerabilitat.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Museu.

Amb una mirada lírica i eixuta, l´artista evoca la intempèrie com a paisatge de l´experiència humana. Les imatges de la mostra, comissariada per Martina Millà, fluctuen entre l´absència del límit i l´intent d´apamar la immensitat de l´espai per a trobar-hi refugi. Violeta Mayoral (Almeria, 1988) va créixer al desert de Tabernas, un entorn rude que ha influït en la seva mirada. En la selecció de fotografies que presenta a la Fundació Joan Miró, l´artista ubica l´experiència humana a cel descobert, sense sostre ni recer, en uns paisatges buits i inabastables que en subratllen la vulnerabilitat

Fundació Joan Miró - Museu

Adreça:
Av Miramar, 1
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
el Poble-sec
Codi postal:
08038
Població:
Barcelona
On
Fundació Joan Miró - Museu
Quan
Des de 15/01/2021 al 02/05/2021

Telèfon

Tel.:
934439470
Reserves:
934439479
Fax:
933298609

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix