Mobile Week Barcelona

Tornar

  • ..
  • ..
  • ..

Fires. La tercera edició de Mobile Week Barcelona tindrà lloc entre el 14 i el 23 de febrer.

L’edició d’enguany presenta una programació d’activitats obertes i gratuïtes sota el lema “La nostra senzilla relació amb la tecnologia” i convida la ciutadania a reflexionar sobre la repercussió que té la tecnologia en la seva vida quotidiana. Artistes, científics, filòsofs, enginyers, emprenedors i professionals participaran en aquest debat en un entorn de ciutat obert i totalment gratuït.

Barcelona serà l’escenari, per tercer any consecutiu, d’una programació completa amb més de vuitanta activitats pròpies i més de cinquanta d’entitats col·laboradores distribuïdes en més de seixanta espais públics de la ciutat i amb la presència de més de cent ponents. Un any més, en la proposta participen de manera activa l’Ajuntament de Barcelona i més de dos-cents col·laboradors, entitats locals, espais d’innovació, centres de recerca i científics, entre altres, i es consolida així com un projecte transversal a la ciutat.

Mobile Week Barcelona torna amb una programació dividida en quatre formats d’activitat diferent: mWeek Conferències, un àgora oberta de reflexió; mWeek Tallers, experiències participatives i inclusives sobre el món digital; mWeek Exposició, catorze creacions artístiques seleccionades per a aquesta edició i que es podran veure durant un mes al Disseny Hub Barcelona; i mWeek Families, un entorn tecnològic on infants, joves, adults i mentors exploren, investiguen, s’equivoquen i creen conjuntament.

Com a novetat, Mobile Week 2019 s’expandeix per Catalunya i arriba a cinc nous escenaris: Girona, Lleida, Reus, Igualada i la Ribera d’Ebre.

Notícia a Info Barcelona


Mobile Week Barcelona és un espai obert de reflexió al voltant de l´impacte de la tecnologia digital en la societat a través d´art, ciència i tecnologia.

La 3a edició de la Mobile Week Barcelona obre un espai de diàleg per a la ciutadania amb l´objectiu de reflexionar sobre l´impacte de la tecnologia en la nostra societat.

La temàtica d´aquest any, La nostra senzilla relació amb la tecnologia, aborda la reflexió sobre la transformació digital de la societat des de les esferes més íntimes de l´ésser humà, com si es tractés d´una relació personal. Partint de les negociacions diàries que entaulem amb la tecnologia en gairebé tots els àmbits de la nostra vida quotidiana, es plantegen les possibles repercussions d´aquests acords i desacords per constituir les bases d´un pacte comú de futur.


Programa

Diferents espais de la ciutat

Població:
Barcelona
On
Diferents espais de la ciutat
Quan
Del 14/02/2019 al 23/02/2019.

Web

Web:
mweek.com

M'agrada 187

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix