42a Cursa de la Mercè

Tornar

Esports. Enguany tindrà dos formats: presencial i virtual.

Aquest any, i per garantir les mesures de protecció davant de la covid-19, la Cursa de la Mercè tindrà dos formats, presencial i virtual, que se celebraran el 19 i 20 de setembre.

La cursa presencial solidària serà una competició solidària cronometrada amb sortida i arribada en diferent ubicació. Cobrirà una distància de 10 quilòmetres, en un circuit de 5 quilòmetres (dues voltes).

Les sortides tindran lloc a les 8.00, 8.45, 9.30 i 10.30 hores a l’avinguda del Litoral amb el carrer de Josep Pla. El punt d’arribada estarà situat a la pista d’atletisme del CEM La Mar Bella.

Els participants podran triar el dia (dissabte o diumenge) i l’horari de sortida en funció del temps acreditat per a cada sèrie.

La cursa virtual solidària serà individual, estarà controlada mitjançant l’app de la Cursa de la Mercè i tindrà tres distàncies, de 10, 5 i 2 quilòmetres, aquesta última per a tothom que no tingui condició física per fer una distància més gran.

Els participants s’hauran d’inscriure específicament en aquesta cursa i descarregar-se l’app de la Cursa de la Mercè amb la qual faran la distància triada. Un cop inscrits, l’organització els donarà la informació sobre el funcionament de l’app i l’enllaç per baixar-se-la.

La inscripció a qualsevol de les dues modalitats de la cursa té un cost de 5 euros, amb l’objectiu de donar suport a la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la lluita contra la covid-19. Només serà vàlida un cop s’hagi fet efectiu el pagament.

Horaris


La cursa de la Mercè tindrà dos formats:

- Cursa presencial solidària: el 19 i 20 de setembre, cursa cronometrada amb sortida i arribada en diferent ubicació . Distància 10Km en un circuit de 5Km (dues voltes).

- Cursa virtual solidària: el 19 i 20 de setembre Cursa individual controlada amb l'APP de la cursa de la Mercè i amb tres distàncies 10 km, 5 KM i 2km, aquesta última per a tot aquell que no tingui condició física per a fer una distància major.

Cursa presencial
La 42a. Cursa de la Mercè Presencial se celebrarà els dies 19 i 20 de setembre i es donarà la primera sortida (de les 4 sèries matinals) a l'avinguda Litoral/Carrer de Josep Pla.

Es faran 4 sortides. Quatre sèries cadascun dels dos dies: 8.00h, 8.45h, 9.30h i 10.30h. Les sortides es faran amb un màxim de 375 participants i en funció del temps acreditat.

El participant podrà triar el dia (dissabte o diumenge) i l'horari de sortida en funció del temps acreditat per a cada sèrie.

S´hi podran inscriure 1.500 persones el dissabte i 1.500 el diumenge quan s'esgotin les de un dia només es podran inscriure per al dia que quedin places.

La cursa està oberta a tots els ciutadans i ciutadanes majors de 18 anys.

La distància: 10 km. Certificada per la Federació Catalana d'Atletisme (FCA) amb cronometratge oficial.

La inscripció té un cost de 5€ per donar suport a la marató de TV3, que enguany està dedicada a la lluita contra la covid-19 (més informació a l´apartat Mercè solidària). Només serà vàlida un cop s´hagi fet efectiu el pagament.

És obligatori l'ús de xip, si no es disposa de xip en propietat (xip groc), qui vulgui participar haurà d'adquirir un xip d'un sol us al preu de 2 euros iva inclòs.

La inscripció es tancarà quan s'assoleixin els 3.000 participants (1.500 el dissabte i 1.500 el diumenge).

Cursa virtual solidària
La 42a. Cursa de la Mercè VIRTUAL se celebrarà els dies 19 i 20 de setembre.

La inscripció té un cost de 5€ per donar suport a la Marató de TV3 (més informació a l´apartat Mercè solidària). Només serà vàlida un cop s´hagi fet efectiu el pagament.

El participant o la participant s´haurà d´inscriure específicament en aquesta cursa i descarregar-se l´APP de la cursa de la Mercè amb la qual realitzaran la distància triada. Un cop inscrit, l´organització li donarà totes les explicacions pertinents al funcionament de l´APP i l´enllaç per baixar-la.

Hi hauran tres distancies 10km, 5km i 2km.

La inscripció es tancarà quan s´assoleixin els 9.000 inscrits/es.

Recollida de dorsal i xip
Fira d'Atenció al Corredor. Ubicada al CEM La Mar Bella (av. Litoral, 86).
Dia 17 torn de matí de 10 a 15h i torn de tarda de 15 a 20h.
Dia 18 torn de matí de 10 a 15h i torn de tarda de 15 a 20h.

Per recollir el dorsal i el xip, cal portar el comprovant corresponent de la inscripció realitzada i el DNI o passaport. En cas de recollir-lo en nom d´una altre persona, comprovant més fotocòpia del DNI o passaport de la mateixa.

Recorregut Cursa presencial
SORTIDA: 8.00h, 8:45h; 9:30h; 10:30h a l'av. Litoral/Josep Pla.
ARRIBADA: Pista d´atletisme CEM La Mar Bella.

Sortida des de l'av. Litoral/Josep Pla

Adreça:
Av Litoral, 110
Districte:
Sant Martí
Barri:
Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou
Codi postal:
08019
Població:
Barcelona
On
Sortida des de l'av. Litoral/Josep Pla
Quan
Del 19/09/2020 al 20/09/2020.

M'agrada 496

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Els usuaris que han vist això també han vist...

Estadi Municipal d'Atletisme Joan SerrahimaC Polvorí 5 (Sants-Montjuïc)
Institut Barcelona EsportsAv Estadi 30*40 (Sants-Montjuïc)
Institut Barcelona EsportsAv Estadi 30*40 (Sants-Montjuïc)

Comparteix