‘Una Ilíada’

Tornar

Espectacles. Eduard Farelo assumeix totes les veus d’aquesta epopeia sobre la lluita entre els grecs i els troians.

Lisa Peterson i Denis O’Hare van agafar La Ilíada d’Homer i van convertir l’epopeia de la lluita entre els grecs i els troians en un potent monòleg sobre la insalvable atracció humana per la violència, la destrucció i el caos.

L’actor Eduard Farelo, dirigit per Juan Carlos Martel, assumeix totes les veus d’aquesta colossal epopeia. Les veus dels déus, dels herois, dels guerrers i dels reis, el fragor de les batalles èpiques i el llunyà rumor de les passions transformades en mites gairebé universals.

Tot condensat en la força de la paraula d’un sol actor.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Villarroel Teatre.
Es venen les entrades a:
Villarroel Teatre. Obertes de dimarts a divendres de 17.30 h fins a l'hora dinici de l'espectacle


Lisa Peterson i Denis O'Hare van agafar la Ilíada d'Homer per reduir-la a un potent monòleg sobre la insalvable atracció humana per la violència, la destrucció i el caos. El ressò de la lluita entre grecs i troians –com va escriure el crític de The New York Times– que ressona violentament en la nostra vida i en els nostres desigs. Eduard Farelo, dirigit per Juan Carlos Martel, assumeix totes les veus d'aquesta colossal epopeia. Les veus dels déus, dels herois, dels guerrers i dels reis, el fragor de les batalles èpiques i el llunyà rumor de les passions transformades en mites gairebé universals. Tot condensat en la força de la paraula d'un sol actor.

Eduard Farelo, dirigit per Juan Carlos Martel, assumeix totes les veus d'aquesta colossal epopeia: Una Ilíada. A la Villarroel a partir del mes de novembre.

Villarroel Teatre

Adreça:
Villarroel, 87
Districte:
Eixample
Barri:
L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Codi postal:
08011
Població:
Barcelona
On
Villarroel Teatre
Quan
Del 10/11/2019 al 01/12/2019.

Telèfon

#:
934511234
Fax:
934516566
Telèfon venda d'entrades:
933 097 004

Web

Web venda d'entrades:
www.lavillarroel.cat

M'agrada 8

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix