‘Una galaxia de luciérnagas’

Tornar

Es suspenen les funcions fins el 13 de novembre.

Espectacles. Un assalt a mà armada a Llatinoamèrica va marcar la vida d’Aina Tur.

El juliol del 1998, quan tenia 21 anys, Aina Tur era a Llatinoamèrica, participant en un projecte de cooperació internacional amb altres ciutadans i ciutadanes d’Espanya, quan van patir un assalt a mà armada.

Alguns dies més tard van poder constatar que la procedència europea de quatre de les víctimes havia desfermat uns mecanismes que mai no s’haurien activat per a cap habitant del país on es trobaven.

El que va succeir va marcar la vida de l’autora, tant per la duresa de la situació que va viure com per les seves conseqüències, i possiblement també va marcar les vides de la resta de persones cooperants que l’acompanyaven.

Una obra creada i dirigida per Aina Tur i interpretada per Anna Alarcón.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre El Maldà.
Es venen les entrades a:
Teatre El Maldà. Ja es poden adquirir les entrades a través del web del teatre.


El juliol del 1998, quan tenia 21 anys, Aina Tur era a Llatinoamèrica participant en un projecte de cooperació internacional amb altres ciutadans espanyols quan van patir un assalt a mà armada. Aquella experiència va transformar la vida de l'autora, tant per la duresa de la situació que va viure com per les seves conseqüències. Alguns dies més tard, van poder constatar que la procedència europea de quatre de les víctimes havia desfermat uns mecanismes que mai no s'haurien activat per cap habitant del país on es trobaven. El que va succeir va marcar la vida de l'autora i, possiblement, les de la resta de cooperants que l'acompanyaven en aquella circumstància.

Fitxa artística:
Autoria i direcció: Aina Tur
Interpretació: Anna Alarcón
Escenografia i il·luminació: Marc Salicrú

Teatre El Maldà

Adreça:
C Pi, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Teatre El Maldà
Quan
Del 04/11/2020 al 29/11/2020.

Telèfon

Tel.:
931647778

M'agrada 64

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix