‘Solitud’

Tornar

Acte Suspès

Els diners de les entrades es retornaran automàticament el més aviat possible. Les comprades per telèfon o taquilles, contactar amb taquilles@tnc.cat

Espectacles. Versió teatral de la gran novel·la de Víctor Català.

Amb Solitud, Caterina Albert va fer alçar la veu d’un dels personatges femenins més apassionants de la literatura catalana, la Mila. L’obra narra un periple d’una intensitat vital enorme, marcat per la descoberta magnètica del desig, el cru aprenentatge de la soledat i la lúcida comprensió dels dolors que pesen sobre el món.

Amb dramatúrgia d’Albert Arribas i direcció d’Alícia Gorina, Solitud està interpretada per Pol López i Maria Ribera (resta del repartiment en curs).

Hi haurà un col·loqui el 13 de març, després de la funció.

Horaris


Amb la seva gran novel·la muntanyenca, Caterina Albert va alçar la veu d'un dels personatges femenins més apassionants que han nascut dins la literatura catalana. Un periple d'una enorme intensitat vital, marcat per la magnètica descoberta del desig, el cru aprenentatge de la soledat i la lúcida comprensió dels dolors que pesen sobre el món.

Dramatúrgia Albert Arribas Direcció Alícia Gorina Amb Pol López, Maria Ribera Resta del repartiment en curs Producció Teatre Nacional de Catalunya.

Col·loqui al TNC: 13 de març, desprès de la funció. Supès

Sala Petita - Teatre Nacional de Catalunya

Adreça:
Pl Arts, 1
Districte:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Sala Petita - Teatre Nacional de Catalunya
Quan
Del 05/03/2020 al 05/04/2020.

Telèfon

#:
933065700
Fax:
933065701
Telèfon venda d'entrades:
933 065 720

Web

Web venda d'entrades:
www.tnc.cat

M'agrada 52

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix