‘Likes’

Tornar

Espectacles. Revisió de ‘La Celestina’ des de la vivència i el sentiment.

Aquesta revisió de la famosa Tragicomedia de Calisto y Melibea deixa en les mans de dos actors el repte de representar una de les obres fonamentals de la nostra literatura i acostar els seus valors a la sensibilitat del públic actual.

Les tècniques dels titelles i del teatre d’objectes fan possible una posada en escena dinàmica i contemporània, rica en imatges i recursos plàstics en sintonia amb l’itinerari artístic de Bambalina.

L’objectiu és proporcionar al públic l’oportunitat de penetrar en les entranyes d’aquesta obra prodigiosa des de la vivència i el sentiment.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala Versus Glòries.
Es venen les entrades a:
Sala Versus Glòries.


En l'extensa trajectòria de la companyia Bambalina Teatre Practicable no resulta difícil encaixar un espectacle a partir de la Celestina de Fernando de Rojas. En el seu repertori s'han anat alternant al llarg dels anys moltes obres d'autors clàssics: Quixot, Cyrano de Bergerac, Ubú, Història del Soldat, Carmen i El geperut de Notre Dóna'm, entre altres; havent-se consolidat aquesta línia de treball com una qualitat artística que identifica i prestigia a la companyia.

En aquesta ocasió i atès un context teatral i d'exhibició en crisi hem volgut apostar per una fórmula artística més essencial deixant a les mans de dos intèrprets el difícil repte de representar la famosa tragicomèdia de "Calisto i Melibea". Encara que el desafiament comprèn també l'adaptació i la integració del text dramàtic com a eix d'un muntatge que pretén acostar els valors d'una de les obres fonamentals de la nostra literatura a la sensibilitat del públic actual. Les tècniques i recursos propis dels titelles i del teatre d'objectes faran possible una posada en escena dinàmica i contemporània, rica en imatges i recursos plàstics en sintonia amb l'itinerari artístic de Bambalina.

El propòsit principal del muntatge és proporcionar al públic l'oportunitat de penetrar en les entranyes d'aquesta obra prodigiosa des de la vivència i el sentiment, depassant així la perspectiva més distanciada i intel·lectual que emana de la lectura de l'obra. Bambalina Teatre Practicable.

Sala Versus Glòries

Adreça:
Castillejos, 179
Districte:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Sala Versus Glòries
Quan
Del 30/01/2019 al 24/02/2019.

Telèfon

Telèfon:
647488853
Telèfon:
626871356

Web

Web venda d'entrades:
www.salaversusglories.cat

M'agrada 14

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix