‘La Rambla de les Floristes’

Tornar

Espectacles. L’oda de Josep Maria de Sagarra al carrer més emblemàtic de Barcelona.

A la rambla de les Flors es passegen amb tota promiscuïtat les múltiples facetes de la realitat barcelonina. Testimoni d’excepció de les agitacions polítiques, la parada de l’Antònia ofereix perfums i colors a tothom que s’hi vol acostar, mentre resta fidel al passeig que l’ha vist créixer.

Avui, vuit dècades després que Josep Maria de Sagarra escrivís la seva oda al carrer més emblemàtic de Barcelona, la Rambla continua vertebrant les confluències de la nostra realitat.

Amb direcció de Jordi Prat, l’obra l’interpreten Clara Altarriba, Albert Ausellé, Rosa Boladeras, Berta Giraut, Antònia Jaume, Davo Marín i Carme Milán, entre altres actors i actrius.

Hi haurà un col·loqui postfunció el divendres 18 d’octubre.

 

Horaris


A la Rambla de les Flors, s'hi passegen amb tota promiscuïtat les múltiples facetes de la calidoscòpica realitat barcelonina. Testimoni d'excepció de les agitacions polítiques, la parada de l'Antònia ofereix perfums i colors a tothom que s'hi vol acostar, mentre resta fidel al passeig que l'ha vist créixer. I avui, vuit dècades després que Josep Maria de Sagarra escrivís la seva oda al carrer més emblemàtic de Barcelona, la Rambla continua vertebrant les confluències de la nostra realitat.

Autoria. Josep Maria de Sagarra
Direcció: Jordi Prat i Coll
Amb: Clara Altarriba, David Anguera, Albert Ausellé, Rosa Boladeras, Marina Gatell, Berta Giraut, Antònia Jaume, Davo Marín, Carme Milán, Albert Mora, Carol Muakuku, Albert Pérez, Xavier Ripoll, Jacob Torres Producció Teatre Nacional de Catalunya

Col·loqui post-funció: 18 d'octubre.

Sala Gran - Teatre Nacional de Catalunya

Adreça:
Pl Arts, 1
Districte:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Sala Gran - Teatre Nacional de Catalunya
Quan
Del 10/10/2019 al 24/11/2019.

Telèfon

Telèfon:
933065700
Fax:
933065701
Telèfon venda d'entrades:
933 065 720

Web

Web venda d'entrades:
www.tnc.cat

M'agrada 18

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix