‘Instruccions per enterrar un pare’

Tornar

Espectacles. El Toni no té diners per pagar el funeral del seu pare i l’enterrarà pel seu compte.

El pare del Toni acaba de morir, però aquesta no serà l’única mala notícia per a la família: no tenen diners per pagar la funerària. El Toni no sap com explicar-li la situació a la seva mare, l’Aurèlia, i intentarà, amb la complicitat de la seva filla Emma, portar a terme l’únic pla que se li acut: enterrar el pare pel seu compte.

Instruccions per enterrar un pare és el segon text de Carmen Marfà i Yago Alonso, després del seu primer treball conjunt, Ovelles.

En aquesta obra ens parlen, amb naturalisme i humor, de quant costa morir-se. També parla de la dignitat, del llegat que ens deixen els nostres pares i de com els tornem el que ens han donat. Parla dels rituals, de la importància que tenen per a la societat i de com cohesionen les famílies, siguin com siguin.

També reflexiona sobre la mort, sobre les diferències entre joves i grans a l’hora d’encarar-la i sobre la importància d’acomiadar-se.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Sala FlyHard.
Es venen les entrades a:
Sala FlyHard.


El pare del Toni acaba de morir, però aquesta no serà l'única mala noticia per a la família: no tenen diners per pagar la funerària. El Toni no sap com explicar-li la situació a la seva mare, l'Aurèlia, i intentarà, amb la complicitat de la seva filla Emma, portar a terme l'únic pla que se li acut: enterrar el pare pel seu compte.

Intruccions per enterrar un pare és el segon text de Carmen Marfà i Yago Alonso, desprès del seu primer treball conjunt: l'èxitosa Ovelles.

En aquesta obra ens parlen, amb naturalisme i humor, de quant costa morir-se. També parla de la dignitat. Del llegat que ens deixen els nostres pares i de com els tornem allò que ens han donat. Parla dels rituals, de la importància que tenen per a la societat i de com cohesionen les famílies, siguin com siguin.

També reflexiona sobre la mort, sobre la importància d'acomiadar-se i de les diferències entre joves i grans a l'hora d'encarar-la.

Sala FlyHard

Adreça:
C Alpens, 3
Districte:
Sants-Montjuïc
Barri:
La Bordeta
Codi postal:
08014
Població:
Barcelona
On
Sala FlyHard
Quan
Del 27/02/2020 al 20/04/2020.

Telèfon

#:
934322477

M'agrada 55

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix