‘HITS’

Tornar

Espectacles. Tricicle presenta el millor del millor del millor de la seva carrera.

HITS —el nom no enganya— conté el millor del millor de Tricicle. O gairebé, perquè per força han hagut de deixar de banda esquetxos que de ben segur algú trobarà a faltar, encara que sigui el més llarg de tots els espectacles que Tricicle hagi fet: cent minuts farcits de gags que tothom té a la memòria.

HITS —acrònim d’Humor Intel·ligent, Trepidant i Sorprenent— reuneix dotze esquetxos reduïts mínimament i un ampli resum, compost de gags curtíssims, que tanca l’espectacle i deixa el públic a punt del col·lapse respiratori. Gairebé tots hi apareixen tal com es van estrenar, ja que el pas del temps —tret d’aspectes tecnològics que s’han obviat o variat— no els ha afectat gens ni mica.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Coliseum.
Es venen les entrades a:
Teatre Coliseum.


HITS –el nom no enganya– conté el millor del millor de Tricicle, o gairebé, perquè per força hem hagut de deixar de banda esquetxos que de ben segur algú trobarà a faltar, encara que sigui el més llarg de tots els espectacles que hàgim fet: cent minuts farcits de gags que tothom té a la memòria.

HITS –acrònim d'Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent– reuneix dotze esquetxos mínimament reduïts i un ampli resum, compost de gags curtíssims, que tanca l'espectacle i deixa el públic a punt del col·lapse respiratori. Gairebé tots hi apareixen tal com es van estrenar, ja que el pas del temps –tret d'aspectes tecnològics que hem obviat o variat– no els ha afectat gens ni mica.

Teatre Coliseum

Adreça:
G.V. Corts Catalanes, 595
Districte:
Eixample
Barri:
La Dreta de Eixample
Codi postal:
08007
Població:
Barcelona
On
Teatre Coliseum
Quan
Del 23/01/2020 al 29/03/2020.

Telèfon

#:
933171448
#:
902424243 Venda d'entrades
Fax:
934120114

M'agrada 190

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix