‘Cobertura’

Tornar

Espectacles. Clara Segura i Bruno Oro, en una història hilarant sobre l’amor i el desamor.

Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí, ha d’enfrontar-se amb el passat quan rep un homenatge per la cèlebre pel·lícula que el va dur a la fama i a conèixer la seva parella actual, l’actriu Roxana.

En l’actualitat, deu anys després del rodatge, la parella està en crisi. La Roxana és una icona feminista a les xarxes i la seva carrera està en un gran moment, mentre que la trajectòria d’en Guillermo viu un declivi i ell té problemes de salut.

Clara Segura i Bruno Oro, parella artística de Vinagre, es retroben per interpretar múltiples personatges en aquesta història hilarant i tendra sobre l’amor, el desamor, l’èxit i el fracàs.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Romea.
Es venen les entrades a:
Teatre Romea.


El Guillermo Peñalvar, un director de cinema argentí, ha d'enfrontar-se amb el passat al rebre un homenatge per la cèlebre pel·lícula que el va dur a la fama i a conèixer la seva actual parella, l'actriu Roxana.

En l'actualitat, 10 anys més tard del rodatge, la parella pateix una crisi que només fa que agreujar-se amb l'edat i l'auge de les noves tecnologies. La Roxana, per la seva part, és una icona feminista a les xarxes i la seva carrera està en un gran moment, mentre que la trajectòria d'en Guillermo viu un evident declivi i té problemes de salut.

La projecció de la pel·lícula els pot fer recordar allò que els va unir, però una avaria general en el sistema atura l'esdeveniment i fa perillar totes les connexions. Aconseguirà la Roxana recuperar aquesta connexió, o podran viure sense ella?

Clara Segura i Bruno Oro presenten al Teatre Romea Cobertura, una història hilarant i tendre sobre l'amor, el desamor, l'èxit i el fracàs. La parella artística de Vinagre es retroba per a interpretar múltiples personatges en aquesta comèdia.

Teatre Romea

Adreça:
C Hospital, 51
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Teatre Romea
Quan
Del 17/09/2020 al 08/11/2020.

Telèfon

Taquilles:
933015504
Tel.:
933181431 Fundació Romea
Fax:
933019318

M'agrada 217

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix