‘Afanys d’amor perduts’ al Teatre Nacional

Tornar

Espectacles. Pere Planella celebra el cinquantè aniversari com a director escènic amb aquesta comèdia de Shakespeare.

El rei de Navarra decideix dedicar-se a l’estudi i l’erudició durant tres anys i es reclou amb tres amics que prometen allunyar-se de la vida terrenal. Una de les condicions és no tenir contacte amb cap dona durant aquests tres anys, però aviat es veuen obligats a trencar el seu jurament: la princesa de França, acompanyada de tres dames, arriba a la cort per tal de recuperar els territoris d’Aquitània.

Aquest és el punt de partida d’Afanys d’amor perduts, una de les comèdies més refinades de Shakespeare, en què destaca la força del llenguatge, l’agudesa i el protagonisme dels personatges femenins.

Pere Planella celebra amb Afanys d’amor perduts el cinquantè aniversari com a director d’escena acompanyat dels actors Rosa Boladeras, Queralt Casassayas, Sara Espígul, Sílvia Forns, Oriol Genís, David Marcé, Carles Martínez, Aleix Melé, Pep Anton Muñoz, Laura Pau, Arnau Puig, Mima Riera i Peter Vives.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Teatre Nacional de Catalunya.
Produït per:
Teatre Nacional de Catalunya.
Es venen les entrades a:
Palau de la Virreina.


El rei de Navarra i tres dels seus cavallers han jurat allunyar-se dels plaers mundans durant tres anys, per dedicar-se exclusivament a l'estudi. Fins i tot han prohibit que s'acosti cap dona a menys de mil milles de la cort. Però aviat els visitarà la princesa de França amb l'objectiu de recuperar els territoris d'Aquitània, així que els quatre nobles es veuran abocats a trencar aquell jurament per enfrontar-se al món real i els seus desitjos.

Pere Planella, cofundador del Teatre Lliure i de Zitzània Teatre, celebra aquesta temporada el cinquantè aniversari com a director escènic, dirigint una de les comèdies més refinades de Shakespeare, coetània d'El somni d'una nit d'estiu i Romeu i Julieta.

Fitxa artística:
Autoria: William Shakespeare.
Direcció: Pere Planella.
Traducció: Salvador Oliva.
Adaptació: Roger Cònsul i Pere Planella.
Amb Rosa Boladeras, Queralt Casassayas, Sara Espígul, Sílvia Forns, Oriol Genís, David Marcé, Carles Martínez, Aleix Melé, Pep Anton Muñoz, Laura Pau, Arnau Puig, Mima Riera i Peter Vives.

Col·loqui post-funció: divendres 25 de gener.

Teatre Nacional de Catalunya

Adreça:
Pl Arts, 1
Districte:
Eixample
Barri:
El Fort Pienc
Codi postal:
08013
Població:
Barcelona
On
Teatre Nacional de Catalunya
Quan
Del 17/01/2019 al 24/02/2019.

Telèfon

Telèfon:
933065700
Fax:
933065701
Telèfon venda d'entrades:
933 065 720

Web

Web venda d'entrades:
www.tnc.cat

M'agrada 30

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix