L’Alternativa

Tornar

Cinema. Torna la cita imprescindible per als amants del cinema independent.

La 26a edició del Festival de Cinema Independent de Barcelona, L’Alternativa, ofereix un any més l’oportunitat de conèixer i gaudir projeccions i activitats que defensen la independència creativa de l’autor, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió.

L’Alternativa disposa de tres seccions competitives: L’Alternativa Oficials, que ofereix els apartats Nacional, Llargmetratges internacionals i Curtmetratges internacionals; L’Alternativa Paral·leles, en què hi haurà homenatges, estrenes, projeccions d’obres de cinematografies poc conegudes i de nous creadors i un programa familiar.  Mentre que L’Alternativa Hall oferirà hores de programació gratuïta i diversa, projeccions, actuacions i debats al vestíbul del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

A més, a L’Alternativa Activitats trobareu classes magistrals, debats amb autors, taules rodones, simposis, tallers de creació per a infants i adults i els seminaris d’Escoles de Cinema.

Consulteu el programa complet.

 

Horaris


El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l'Alternativa, arriba aquest any a la 26a edició. Vint-i-sis anys oferint a la ciutadania i als professionals una oportunitat única de conèixer i gaudir de projeccions i activitats que defensen la independència creativa de l'autor, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió.

L'Alternativa té tres seccions competitives a l'Alternativa Oficials: Nacional, Llargmetratges internacionals i Curtmetratges internacionals. L'Alternativa Paral·leles presenta homenatges, estrenes, obres de cinematografies poc conegudes i de nous creadors i programa familiar. Per la seva banda, l'Alternativa Hall ofereix hores de programació gratuïta i diversa, projeccions, actuacions i debats al Hall del CCCB.

A més de projeccions, l'Alternativa Activitats proposa masterclasses, debats amb autors, taules rodones, simposis, tallers de creació per a nens i adults, i els seminaris d'Escoles de Cinema. L'Alternativa Professionals organitza la 10a Jornada Professional i el 7è Mentoring Projects.

Programa complet

Diferents equipaments de la ciutat

Adreça:
C Montalegre, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Raval
Codi postal:
08001
Població:
Barcelona
On
Diferents equipaments de la ciutat
Quan
Del 11/11/2019 al 17/11/2019.

M'agrada 7

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix