Loop Festival de Videoart

Tornar

Cinema. El festival aborda l’exploració de l’espai des de diferents angles culturals, socials i creatius.

En un moment en què la nostra vida quotidiana està irremeiablement lligada a la tecnologia i en què el progrés industrial amenaça el futur de la vida a la Terra, val la pena considerar l’exploració espacial des de diferents angles culturals, socials i creatius.

A través d’exposicions, projeccions, performances i xerrades, Loop dedica aquesta edició a analitzar el treball d’artistes i cineastes contemporanis que donen forma al debat cultural i al pensament crític sobre l’espai exterior.

Si les estrelles més llunyanes poden ser una eina per repensar les nocions de territorialització i colonització, també poden fomentar la reflexió sobre les relacions entre les micro- i les macroestructures i la ficció d’altres futurs possibles.

 


A través d'una àmplia gamma d'activitats, incloent exposicions, projeccions, performances i un programa de xerrades, l'edició d'aquest any de LOOP analitzarà el treball d'artistes i cineastes contemporanis que estan contribuint a donar forma al debat cultural i al pensament crític entorn de l'espai exterior. En un moment en el qual la nostra vida quotidiana està irremeiablement lligada a la tecnologia i en el qual l'irrefrenable progrés industrial amenaça el futur de la vida en la Terra, val la pena considerar l'exploració espacial des de diferents angles culturals, socials i creatius. Si les estrelles més llunyanes poden ser una eina per a repensar les nocions de territorialització i colonització, també poden fomentar la reflexió sobre les relacions entre les micro i macro estructures i la ficció d'altres futurs possibles.

Diferents espais de la ciutat

Adreça:
C Sant Adrià, 20
Districte:
Sant Andreu
Barri:
Sant Andreu
Codi postal:
08030
Població:
Barcelona
On
Diferents espais de la ciutat
Quan
Del 12/11/2019 al 24/11/2019.

M'agrada 47

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix