“Women, un segle de canvi”

Tornar

Exposicions. Fotografies de ‘National Geographic’ sobre el passat, el present i el futur de les dones al món.

National Geographic presenta al Reial Cercle Artístic de Barcelona “Women, un segle de canvi”, una exposició fotogràfica sobre el passat, el present i el futur de les dones al món.

Foto a foto, les gairebé cinquanta imatges seleccionades ofereixen una crònica global de la vida de les dones. Dividida en sis seccions que centren l’atenció de l’espectador en una qualitat de les seves protagonistes —alegria, bellesa, amor, saviesa, força i esperança—, la selecció inclou tant històries com retrats de dones que han tingut un paper destacat en la història recent.

Horaris


National Geographic presenta a Barcelona l'exposició "Women, un segle de canvi". El Reial Cercle Artístic dona la benvinguda a aquesta exposició fotogràfica sobre el passat, present i futur de les dones al món.

Foto a foto, les gairebé 50 imatges seleccionades per la fotoperiodista i comissària de l'exposició Marisa Flórez, ofereixen una crònica global de la vida de les dones a través de l'Arxiu Nacional de fotos geogràfiques. Dividit en sis seccions que centren l'atenció de l'espectador en una qualitat dels seus protagonistes – alegria, bellesa, amor, saviesa, força i esperança –, la selecció inclou tant històries com retrats de dones que han jugat un paper destacat en la història recent.

Reial Cercle Artístic - Institut Barcelonès d'Art

Adreça:
C Arcs, 5
Districte:
Ciutat Vella
Barri:
El Barri Gòtic
Codi postal:
08002
Població:
Barcelona
On
Reial Cercle Artístic - Institut Barcelonès d'Art
Quan
Del 13/07/2020 al 11/10/2020.

Telèfon

Tel.:
933187866

M'agrada 48

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix