“Visibles: l'art de la intempèrie, veus per fer front a l'adversitat”

Tornar

Exposicions. Una iniciativa per donar veu a les persones sense llar.

Dins la jornada “Els drets de les persones sense llar”, el cicle “Per una ciutat de totes” presenta l’exposició “Visibles”. Es tracta d’una iniciativa de José Luis Olesti Masdeu, participant del programa Primer la Llar, de l’Ajuntament de Barcelona, amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la situació d’exclusió residencial que pateixen moltes persones.
Als collages sobre sensellarisme, creats pel mateix Olesti amb reculls de premsa, se sumen altres expressions artístiques que donaran veu a persones que sovint han estat silenciades o invisibilitzades.

L’exposició s’inaugurarà el dimarts 26 de novembre, a les 19.00 hores, amb la taula rodona “De la precarització del mercat laboral als treballadors i treballadores pobres”.

Horaris

Altres

Se celebra a:
Centre Cívic Torre Llobeta.


Va ser iniciativa de José Luis Olesti Masdeu, participant del programa Primer la Llar de l'Ajuntament de Barcelona, impulsar una exposició per sensibilitzar sobre la situació d'exclusió residencial que pateixen moltes persones actualment. Als collages sobre sensellarisme, creats pel mateix Olesti amb reculls de premsa, se sumen altres expressions artístiques que donaran veu a moltes persones que sovint han estat silenciades o invisibilitzades.

Centre Cívic Torre Llobeta

Adreça:
C Santa Fe, 2*LB
Districte:
Nou Barris
Barri:
Vilapicina i la Torre Llobeta
Codi postal:
08031
Població:
Barcelona
On
Centre Cívic Torre Llobeta
Quan
Del 08/11/2019 al 23/11/2019.

Telèfon

#:
933585614
Fax:
933585711

M'agrada 22

També et pot interessar...

Si vols fer una esmena sobre aquesta activitat...fes-nos-la saber

Comparteix